H Ford Χαρίζει Ξανά Χαμόγελα

By  |  0 Comments
  • Νέo προωθητικό πρόγραμμα για το Ford B-Max με τιμές που ξεκινούν από 12.362€
  • Νέo προωθητικό πρόγραμμα για το Ford EcoSport με τιμές που ξεκινούν από 16.990€

Η Ford σας κάνει να χαμογελάτε ξανά με τις νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα B-Max και EcoSport. Χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα που σας προσφέρει όφελος έως 2.730€ και 3.173€ αντίστοιχα, μπορείτε να αποκτήσετε δύο μοντέλα που το καθένα καλύπτει με τον δικό του τρόπο τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Το Ford B-MAX είναι ένα κομψό και ευέλικτο μικρό αυτοκίνητο που μπορεί ταυτόχρονα να είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και πρακτικό. Με την επαναστατική τεχνολογία Easy Access Door System και τις συρόμενες πίσω πόρτες, οι μηχανικοί της Ford φρόντισαν να «βγάλουν από τη μέση» τις μεσαίες κολώνες και να δημιουργήσουν έναν ενιαίο χώρο πρόσβασης στο εσωτερικό, χωρίς εμπόδια. Χάρη στη νέα μειωμένη τιμή που ξεκινά πλέον από τα 12.362€ και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα έξυπνο  πολυμορφικό αυτοκίνητο.

Το πρόσφατα λανσαρισμένο Ford EcoSport είναι το νέο συμπαγές SUV της Ford. Διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, γεγονός που του επιτρέπει να κινηθεί με άνεση εντός και εκτός δρόμου, και παρά τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις προσφέρει άνετο χώρο για πέντε επιβάτες. O πλήρης στάνταρ εξοπλισμός του περιλαμβάνει στοιχεία που συνήθως συναντά κανείς σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός του σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε στο έπακρο τις μικρές ή τις μεγάλες σας αποδράσεις με τιμές που ξεκινούν από τα 16.990€.

Τα Ford B-Max και Ford EcoSport διατίθενται με τον πολυβραβευμένο 1,0L κινητήρα βενζίνης EcoBoost, ο οποίος αποδίδει από 100 έως 140 ίππους, αλλά και με τον αποδοτικό κινητήρα 1,5L Diesel απόδοσης 95 ίππων.

Μπορείτε να τα δείτε από κοντά στους Επίσημους Έμπορους Ford και στο ειδικά σχεδιασμένο χώρο που η Ford έχει δημιουργήσει στο εμπορικό κέντρο “The Mall Athens”. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ford (www.ford.gr).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.