Το Fiat 500 στον ρόλο του Έρωτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (video)

By  |  0 Comments
H Fiat και το εμβληματικό της μοντέλο 500, γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων με ένα video όπου διάφορα ζευγάρια ξαναζούν μια μαγική στιγμή: τη στιγμή του πρώτου τους φιλιού.

Για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Fiat δημιούργησε το «Αυτοκίνητο του Φιλιού» (Kiss Car). Πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου project είναι ερωτευμένα ζευγάρια που ζουν μια μαγική στιγμή μέσα στο πιο ρομαντικό αυτοκίνητο της Fiat: το εμβληματικό 500.Τα ζευγάρια ξαναζούν την ιδιαίτερη στιγμή του πρώτου τους φιλιού, μια στιγμή την οποία οι περισσότεροι την έζησαν στο αυτοκίνητο.

Για να ξαναδημιουργήσουν αυτή τη μαγική στιγμή, η Fiat και η Bcube τοποθέτησαν ένα Fiat 500 πάνω σε ένα κόκκινο χαλί σε σχήμα καρδιάς στην Piazza del Carmine, στην καρδιά του Μιλάνο, όπου ο Έρωτας καλεί τους περαστικούς να ξαναζήσουν το αξέχαστο πρώτο τους φιλί μέσα στο αυτοκίνητο.

Η εμπειρία αυτή έγινε ένα video-αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο επίσημο κανάλι YouTube της Fiat

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.