Alfa Romeo Giuletta Veloce: Θρυλική Διεγερτική Γρήγορη

By  |  0 Comments

Η Giulietta Veloce είναι η καλύτερη έκφραση του σπορ χαρακτήρα της Νέας Giulietta και είναι εξοπλισμένη με στάνταρ εξοπλισμό και ειδικά στοιχεία για μία ακόμα πιο επιθετική όψη, συν τεχνικά-αγωνιστικά χαρακτηριστικά για μία ασυμβίβαστη στάση στον δρόμο. Με 36.000 ευρώ.

Αυτά περιλαμβάνουν σπορ αναρτήσεις με ειδική ρύθμιση, πλευρικά μαρσπιέ, σπορ προφυλακτήρες με αποκλειστικά red Alfa διακοσμητικά, ζάντες αλουμινίου 18”, σκουρόχρωμα τζάμια, ένα μεγαλυτέρου μεγέθους σύστημα φρένων από την Brembo με κόκκινες δαγκάνες, με τέσσερα έμβολα και απολήξεις εξάτμισης μεγαλυτέρου μεγέθους. Επιπλέον μοναδικές λεπτομέρειες είναι το αποκλειστικό έμβλημα “Veloce”, τα εμπρός φανάρια με carbon-look, ενώ επιπλέον υπάρχει γυαλιστερό ανθρακί φινίρισμα στα καλύμματα των καθρεφτών, στις χειρολαβές των θυρών, στην μάσκα και στα καλύμματα των προβολέων ομίχλης.

Η σπορ λογική της Νέας Giulietta Veloce συνοδεύεται από νέα σπορ καθίσματα από δέρμα και Alcantara που διαθέτουν ενσωματωμένο προσκέφαλο με κόκκινες ραφές, αλουμινένια πεντάλ, διακοσμητική φάσα ταμπλό με σκουρόχρωμο φινίρισμα, ένα σπορ βολάν τιμονιού με κόκκινες ραφές για αντίθεση και carbon-look στο ταμπλό και στις ταπετσαρίες των θυρών.

Η Giulietta Veloce διαθέτει το καινοτομικό σύστημα πολυμέσων Uconnect™ με οθόνη αφής 5″, Bluetooth, MP3 και audio streaming, Aux-in, θύρα USB, φωνητικές εντολές και σύστημα ανάγνωσης SMS. Η τελευταία αναβάθμιση για αυτή την έκδοση είναι η υπηρεσία Uconnect™ Live: κατεβάστε το app στο δικό σας smartphone για να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες TomTom Live και άλλες αποκλειστικές εφαρμογές όπως τα Efficient Drive και my:Car. Ακούστε μουσική stream με τα Deezer και TuneIn, και μοιραστείτε το ταξίδι σας με φίλους στο Facebook και κάντε check in στο Twitter. Συν, με την εφαρμογή Alfa Performance, διαθέσιμη στο Uconnect 6,5” Radio Nav, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, να μετρήσετε τις επιδόσεις της δικής σας Giulietta Veloce και να λάβετε συμβουλές για την οδήγηση σε πραγματικό χρόνο.

Ο επιλογέας Alfa DNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή της δυναμικής απόδοσης του αυτοκινήτου επεμβαίνοντας στην ροπή του κινητήρα, στα φρένα χρησιμοποιώντας την λειτουργία Pre-Fill, στις λογικές αλλαγών ταχυτήτων του TCT, στην απόκριση του πεντάλ του γκαζιού, στο σύστημα ελέγχου ESC, στο ηλεκτρονικό αυτασφάλιστο διαφορικό Alfa Q2 και στο ASR traction control. Ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιήσει τρεις τρόπους οδήγησης ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου και το στιλ οδήγησης.

Η νέα Giulietta Veloce περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για δυναμικό έλεγχο και ασφάλεια. Διαθέτει επίσης μία αρχιτεκτονική σχεδιασμού για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες όσον αφορά το κράτημα στον δρόμο, την ευελιξία και την ασφάλεια: μία ελαφριά και στιβαρή κατασκευή που έχει δημιουργηθεί από υλικά όπως το αλουμίνιο και ατσάλι υψηλής ανθεκτικότητας. Ένα μοναδικό σχήμα ανάρτησης που έχει επίσης σχεδιαστεί για να παρέχει τέλεια ισορροπία, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Συν, αποκλειστικά για αυτό το επίπεδο εξοπλισμού, η Giulietta Veloce διαθέτει το μεγαλύτερο σύστημα φρένων από την Brembo με κόκκινες δαγκάνες Alfa Romeo και την ειδική σπορτίβ απόκριση.

Η Νέα Giulietta Veloce διαθέτει τον πιο ισχυρό κινητήρα στην γκάμα της Giulietta: τον βενζινοκίνητο υπερτροφοδοτούμενο 1750 που αποδίδει 240 hp. Ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας για να υπερτροφοδοτήσει τα συναισθήματα, φτιαγμένος για ανυπέρβλητες επιδόσεις. Το σύστημα κίνησης είναι επίσης εφοδιασμένο με το αποκλειστικό TCT, το καινοτομικό σύστημα ημι-αυτόματης μετάδοσης διπλού ξηρού συμπλέκτη από την Alfa Romeo, το οποίο εγγυάται παροχή συνεχούς ροπής και ελκτικής δύναμης χωρίς απώλεια ισχύος κατά τις αλλαγές ταχυτήτων. Τα πάντα στην Giulietta Veloce είναι εμπνευσμένα έτσι ώστε να παρέχουν μία αυθεντική αγωνιστική εμπειρία σε όποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.