Εαρινό Ράλλυ στις 8 και 9 Απριλίου

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει στις 8-9 Απριλίου 2017 το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ», στις Σπέτσες, το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού. Στην εκδήλωση υπολογίζεται ότι θα λάβουν μέρος περίπου 100 πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30 έως και 95 ετών.

Τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν το πρωί του Σάββατου στα Ίσθμια όπου και  θα δοθεί η εκκίνηση της εκδήλωσης. Όπως έχει καθιερωθεί τελευταία, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν σε ποιά κατηγορία θέλουν να διαγωνισθούν: στην κατηγορία REGULARITY με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην κατηγορία TROPHY TOUR που έχει λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες.

Τα πληρώματα θα ακολουθήσουν μια πανέμορφη διαδρομή 150 περίπου χιλιομέτρων μέχρι την Κόστα όπου τα πληρώματα θα επιβιβαστούν στο Ferryboat για να περάσουν στο νησί των Σπετσών.
Εκεί, τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στην κεντρική πλατεία του νησιού καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας για να τα θαυμάσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στα ξενοδοχεία Poseidonio, Armata και Spetses.

Την Κυριακή το πρωί οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μια ακόμη απολαυστική διαδρομή με αγωνιστική σημασία, 25 χιλιομέτρων περίπου στο πανέμορφο νησί και θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, Γέρακας, στο τηλέφωνο 210-65 34 700. Φαξ 210-6533420. Emailinfo@philpa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.