H Goodyear παρουσιάζει το CityCube για το Toyota i-TRIL

By  |  0 Comments

Η Goodyear παρουσιάζει το νέο της concept ελαστικό, το Goodyear CityCube, σχεδιασμένο για το concept car Toyota i-TRIL που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων και το μοναδικό σχεδιασμό του πέλματος, το CityCube μπορεί να ανιχνεύσει μια πληθώρα οδικών συνθηκών και να διαβιβάσει αυτά τα στοιχεία στο όχημα για να ενισχύσει τα προηγμένα συστήματα αποτροπής σύγκρουσης.

Οι μπροστινοί τροχοί του Toyota i-TRIL έχουν κλίση, γεγονός που ενέπνευσε τους σχεδιαστές της Goodyear να σκεφτούν τον σχεδιασμό από τα ελαστικά των μηχανών. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό σχηματικό περίγραμμα και μικτή τοποθέτηση, ένα ψηλό και στενό ελαστικό μπροστά και φαρδύτερο ασύμμετρο σχεδιασμό για το πίσω ελαστικό.

Η Goodyear εισήγαγε επίσης στον σχεδιασμό μία νέα Υφή Ολογράμματος, με σύγχρονη διαβάθμιση χρωμάτων στα πλαϊνά τοιχώματα που προσφέρει μία μοναδική, προνομιακή και ελκυστική εμφάνιση.

Κατασκευασμένο να ταιριάζει με τις απαιτητικές ανάγκες της Toyota, το CityCube είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το χαμηλό βάρος και τη χαμηλή αντίσταση κύλισης,  που είναι ένα σημαντικό γνώρισμα για τα μελλοντικά ελαστικά για ηλεκτρικά οχήματα. Το CityCube διαθέτει επίσης μικρή επιφάνεια αυλακώσεων που δίνει μεγαλύτερη επιφάνεια ελαστικού στο οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και μειωμένο θόρυβο, δύο ζωτικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες για καλύτερη ζωή στην πόλη.

Ο David Anckaert, Γενικός Διευθυντής OE Product Development EMEA της Goodyear, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που παρουσιάζουμε αυτό το καινοτόμο concept ελαστικό για το Toyota i-TRIL. Για μία ακόμη φορά, η Goodyear επιβεβαιώνει την εξειδίκευσή της στη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για κατασκευαστές αυτοκινήτων. Είμαστε αφοσιωμένοι στο σχεδιασμό λύσεων που καθιστούν εφικτές τις νέες τάσεις στις μετακινήσεις, όπως τα αυτόνομα οχήματα και τις έξυπνες πόλεις.”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.