Η Dacia στο Σαλόνι της Γενεύης

By  |  0 Comments

Έχοντας πραγματοποιήσει για ακόμα μία φορά ρεκόρ πωλήσεων, η Dacia συνεχίζει τη δυναμική της πορεία, με βασικό άξονα πάντα τη δημιουργία προτάσεων που ξεχωρίζουν για τις υψηλές δυνατότητές τους και παράλληλα το χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης, προσφέροντας στους καταναλωτές ακριβώς αυτό που έχουν ανάγκη.

Στη Γενεύη, παράλληλα με την επέκταση της δημοφιλούς σειράς Stepway με την παρουσίαση του νέου Logan MCV Stepway, η Dacia παρουσίασε και έναν νέο κινητήρα βενζίνης 1 λίτρου, τον SCe 75. Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο είναι σχεδιασμένο –όπως και οι υπόλοιποι κινητήρες που χρησιμοποιεί η Dacia- από την Renault και είναι εντελώς νέο, ενώ ξεχωρίζει για το χαμηλό βάρος, αλλά και τις τεχνολογικές λύσεις (π.χ. διπλό σύστημα μεταβλητού χρονισμού, επίστρωση DLC κ.α.) που του επιτρέπουν να είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και παράλληλα ιδιαίτερα προσιτό όσον αφορά στην αγορά και τη συντήρησή του. Με απόδοση 75 ίππων και 97Nm ροπής, το 3κυλινδρο σύνολο εντυπωσιάζει και χάρη στην χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (5,2λίτρα/100χλμ. στο Sandero) και τις αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων (117γρμ./χλμ CO2) που πετυχαίνει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.