Η Renault στο Σαλόνι της Γενεύης

By  |  0 Comments

Διαθέτοντας τη νεότερη γκάμα μοντέλων στην Ευρώπη, η Renault παρουσιάζει το ανανεωμένο Renault CAPTUR, το πρωτότυπο ZOE e-Sports, αλλά και τις Ευρωπαϊκές εκδόσεις των νέων Renault ALASKAN και Renault KOLEOS που συνθέτουν μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία.

Αποτελώντας και το 2016 το δημοφιλέστερο Crossover της κατηγορίας B στην Ευρώπη, το Renault CAPTUR ανανέωνεται προσφέροντας ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα. Η ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση που ενσωματώνει τη νέα φωτεινή υπογραφή της Renault, οι περισσότερες και πιο προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας (αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, επόπτευση τυφλού σημείου, κ.α.), και το ακόμα πιο ποιοτικό εσωτερικό που διατηρεί την αξεπέραστη πρακτικότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζε το CAPTUR ενισχύουν τη θέση του μοντέλου στην κατηγορία.

Παράλληλα με το ανανεωμένο CAPTUR και το KADJAR η γκάμα των Crossover-SUV της Renault συμπληρώνεται με το Ευρωπαϊκό λανσάρισμα του νέου Renault KOLEOS. Τέλος η διάθεση του νέου pick-up Renault ALASKAN προσφέρει μια νέα εναλλακτική, τόσο στην κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων, όσο και σε εκείνη των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

Το πρωτότυπο ZOE eSports από την πλευρά του αποτελεί ακόμα μία έκφραση της κορυφαίας θέσης που απολαμβάνει η Renault στην τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων, τεχνολογία που της επιτρέπει να διαθέτει την πληρέστερη και δημοφιλέστερη γκάμα ηλεκτρικών –επιβατικών και επαγγελματικών- οχημάτων στην Ευρώπη, με 1 στα 4 ηλεκτρικά οχήματα που πωλούνται να είναι Renault. Το πρωτότυπο ZOE e-Sports βασίζεται στο δημοφιλές Renault ZOE. Το πρωτότυπο, χάρη στην τεχνολογία που έχει δανειστεί από το μονοθέσιο της εταιρείας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-e, αποδίδει 460 ίππους και ζυγίζει (συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών) 1.400 κιλά, επιταχύνοντας από τα 0 στα 100χλμ./ώρα σε μόλις 3,2δλ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.