Σε Apple Store και Google Play το LOD Mobile

By  |  0 Comments

Το application  που σου επιτρέπει να «κουβαλάς» μαζί σου την εταιρεία σου σε κάθε σημείο της γης σε 4 ίντσες.

Διαθέσιμο από το Apple Store και το Google Play, είναι πλέον το LOD Mobile, το πρωτοποριακό App της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού LOD, που φιλοδοξεί να χωρέσει κάθε επιχείρηση στην παλάμη του ενός χεριού.

Ένα  application που σου επιτρέπει να «κουβαλάς» μαζί σου την εταιρεία σου με όλα τα στοιχεία στα οποία θέλεις να έχεις πρόσβαση κάθε στιγμή από κάθε σημείο της γής σε 4 ίντσες.

Οι επιχειρήσεις πια δεν κάνουν loading, αλλά LODing και χωρίς υπολογιστές, tablet ή άλλες συσκευές, μόνο με το κινητό βρίσκονται συνδεδεμένες στον απόλυτο βαθμό.

Το LOD Mobile σας κρατά σε επαφή με όλα τα σημαντικά δεδομένα του πληροφοριακού συστήματος της επιχείρησης σας, έχει την δυνατότητα χωρίς επιμέρους χρεώσεις , χωρίς κρυφά κόστη και χωρίς service να νοιώθετε παντού ότι είστε στο κέντρο του server σας και τον πληροφοριών.

Το  LOD Mobile  παρέχει την πληροφόρηση που χρειάζεται κάθε επικεφαλή ή υψηλόβαθμο στέλεχος μιας εταιρεία ανάλογα με τον ρόλο του πριν από κάθε ενέργεια και απόφαση.

Η πρόσβαση στην πληροφορία της εταιρείας σας είναι στο χέρι σας και είναι συμβατή με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς, τα δεδομένα σας δεν μοιράζονται στα «σύννεφα», αλλά παραμένουν στον δικό σας Server , μπορούν όμως να προσαρμοστούν σε ότι μορφή χρειάζεται σε Excel, PDF,PNG.

Το σημαντικότερο δε είναι ότι το LOD Mobile είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά Ios, Android, Windows  και έχει δυνατότητα απεικόνισης των δεδομένων σε browser, tablet, και mobile

Και αν έχετε ειδικές απαιτήσεις έχετε την δυνατότητα Custom ανάπτυξης Mobile App με τη χρήση του LOD Platform

Η LOD

Η LOD είναι μια καινοτόμος εταιρεία αξιοποίησης νέων τεχνολογιών παραγωγής λογισμικού και παροχής προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών, που δημιουργήθηκε το 2016 από μια ομάδα επαγγελματιών από τον χώρο της τεχνολογίας με σκοπό να προσθέτει αξία στους πελάτες και συνεργάτες της για κάθε τι που χρειάζονται από τους τομείς δραστηριότητας της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.lod.gr

Τηλ: 210 6128996, κ. Βλαχάκης Κων/νος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.