Το νέο Hyundai Kona

By  |  0 Comments
  • Το  Kona επεκτείνει την οικογένεια SUV της Hyundai Motor, με ένα μοναδικό B-SUV.
  • Eίναι ένα σημαντικό ορόσημο στη διαδρομή της Hyundai Motor για να γίνει η μεγαλύτερη ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021
  • Το όνομα Kona προέρχεται από την περιοχή Kona στο μεγάλο νησί της Χαβάης, αντανακλώντας την ενέργεια του νησιού και το μοναδικό τρόπο ζωής.

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε το όνομα του νέου B-SUV της εταιρίας : το νέο Hyundai Kona.

Το νέο B-SUV θα είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας SUV της μάρκας στην Ευρώπη, που αποτελείται από τα Grand Santa Fe, Santa Fe και Tucson. Διαθέτει προοδευτικό ύφος που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων πελατών.

Το νέο Hyundai Kona είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη διαδρομή της Hyundai Motor για να γίνει η μεγαλύτερη ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021 λανσάροντας 30 νέα μοντέλα.

Με θεμέλιο την αξιοπιστία των SUVs της Hyundai Motor, με περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς Santa Fe, το 2001, το νέο Hyundai Kona είναι ένα πραγματικό SUV.

Το όνομα Kona συνεχίζει τη στρατηγική ονομασία των SUVs της Hyundai Motor και προέρχεται από την περιοχή Kona στο μεγάλο νησί της Χαβάης. όπου η ενέργεια και ο μοναδικός τρόπος ζωής του νησιού ταιριάζει με το δυναμικό χαρακτήρα το νέου Hyundai Kona.

Ta αληθινά SUV γονίδια, η προηγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά ενισχύουν την επιδίωξη της μάρκας να προσελκύσει νέους πελάτες.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Hyundai Kona στο προσεχές μέλλον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.