Το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross έρχεται στην Ευρώπη με επίσημο συνεργάτη τη Fiat Professional

By  |  0 Comments

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η επαγγελματική μάρκα του Ομίλου της FCA είναι ο Επίσημος Συνεργάτης του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. Μετά από τέσσερις εντυπωσιακούς αγώνες, το πρωτάθλημα μεταφέρεται στην Ευρώπη. Ο επί οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Tony Cairoli, είναι ο πρεσβευτής της Fiat Professional. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross έρχεται στην Ευρώπη μετά τους αγώνες στο Κατάρ, την Ινδονησία, την Αργεντινή και το Μεξικό. Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 16 Απριλίου, οι αναβάτες θα αγωνιστούν στην πίστα Pietramurata, στην περιοχή Trentino. Η πρώτη αυτή ευρωπαϊκή συνάντηση είναι ταυτόχρονα και η πρώτη στην Ιταλία, με τη δεύτερη να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου στην πίστα Ottobiano (Pavia). Ο Tony Cairoli θα αγωνιστεί στην πρόσφατα ανακαινισμένη πίστα Pietramurata για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, έχοντας πάντα στο πλευρό του το Fiat Fullback.

Το pick up της Fiat Professional, είναι το κυρίαρχο αυτοκίνητο του επίσημου στόλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. To Fullback αποτελεί την ιδανική επιλογή για την εργασία και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει χαρακτηριστικά όπως η στιβαρότητα, η αξιοπιστία και ο εντυπωσιακός χώρος φόρτωσης. Παράλληλα, η τετρακίνηση και ο ηλεκτρονικός επιλογέας 4WD το καθιστούν ευκολοδήγητο και εξαιρετικά ευέλικτο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η συνεργασία ανάμεσα στη Fiat Professional και το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross βασίζεται σε γνήσιες κοινές αξίες, όπως ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα και η ιδιοτέλεια, στοιχεία και της προσωπικότητας του Tony Cairoli. Η Fiat Professional είναι και εκείνη έτοιμη να αντιμετωπίσει στο έπακρο τις προκλήσεις που επιφυλάσσει το 2017, μέσα από διάφορες καινοτομίες και εκδόσεις που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη γκάμα της

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.