Δωρεάν Έλεγχος Κλιματισμού από τη Citroen!

By  |  0 Comments

H Citroen παραμένει πιστή στις αρχές και στη φιλοσοφία της, καθώς στο επίκεντρο βρίσκεται ο πελάτης! Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και σίγουρα ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να περάσει κανείς τις ζεστές ημέρες που έρχονται είναι οι εξορμήσεις σε όμορφους προορισμούς. Οι ανάγκες μετακίνησης αυξάνονται, γι’ αυτό το λόγο η Citroen προσκαλεί όλους τους πελάτες της, να προβούν σε δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού του αυτοκινήτου τους, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οχήματός τους και επιπλέον πιο άνετες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Ο συστηματικός έλεγχος και η απαιτούμενη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, διασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ειδικά όμως κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού, φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντοτε καθαρός.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Citroen  γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το αυτοκίνητό σας και είναι στη διάθεσή των πελατών προκειμένου να πραγματοποιήσουν:

Δωρεάν  έλεγχο  κλιματισμού  8 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Έλεγχος ιμάντα κομπρεσέρ
  • Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων
  • Έλεγχος του φίλτρου σκόνης
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ
  • Έλεγχος δυναμικών πιέσεων
  • Έλεγχος θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς
  • Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου
  • Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

Οι προσφορές από τη Citroen δε σταματούν εδώ! Μπείτε στο online ραντεβού,  προγραμματίστε έναν  Δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού σας στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών  της Citroen  και  θα σας προσφέρουμε  δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

Η προσφορά ισχύει  έως  30/06/2017,  απευθύνεται σε ιδιώτες και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Citroen.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.citroen.gr/offres/c-line/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.