Η Alfa Romeo και η Autoone μεγάλοι χορηγοί σε αγώνα ιππασίας

By  |  0 Comments

Η Alfa Romeo και η Autoone, επίσημος διανομέας της FCA Greece, είναι οι μεγάλοι χορηγοί στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων ΕΙΟ & Κοινωνία 2017 που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο (Παραδείσου 18, Μαρούσι). Αύριο θα γίνει η και η απονομή των νικητών (περίπου στις 19:00) με την παρουσία στελεχών της FCA Greece και της Autoone.
Από την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο  ξεχωριστές κυρίες, η Stelvio και η Giulia που αποτελούν τις νέες προτάσεις της Alfa Romeo.

Ο αγώνας, με χρηματικά έπαθλα 7.500 €, είναι αφιερωμένος στους σκοπούς του σωματείου «Οι φίλοι της Μέριμνας». Οι «Φίλοι της Μέριμνας» είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με μόνο σκοπό την υλική και ηθική υποστήριξη του κοινωνικού έργου της Μέριμνας, μίας μη κερδοσκοπικής εταιρίας που παρέχει φροντίδα σε παιδιά τα οποία βιώνουν την απώλεια κάποιου δικού τους ανθρώπου ή μία ασθένεια απειλητική για τη ζωή τους. Μέρος των δικαιωμάτων συμμετοχής θα διατεθεί στους «Φίλους της Μέριμνας»

με χρηματικά έπαθλα 7.500 € Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους σκοπούς του σωματείου «Οι φίλοι της Μέριμνας». Οι «Φίλοι της Μέριμνας» είναι σωματείο μη κερδο-σκοπικού χαρακτήρα με μόνο σκοπό την υλική και ηθική υποστήριξη του κοινωνικού έργου της Μέριμνας, μίας μη κερδοσκοπικής εταιρίας που παρέχει φροντίδα σε παιδιά τα οποία βιώνουν την απώλεια κάποιου δικού τους ανθρώπου ή μία ασθένεια απειλητική για τη ζωή τους. Μέρος των δικαιωμάτων συμμετοχής θα διατεθεί στους «Φίλους της Μέριμνας»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.