Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!

By  |  0 Comments
  • Η Borussia Dortmund στο τελικό για τέταρτη συνεχή φορά
  • Ο θρύλος της ομάδας, Norbert Dickel, στο τιμόνι του νέου Opel Insignia
  • Συγκέντρωση φιλάθλων στην Breitscheidplatz, δημόσια προβολή στο Alt-Treptow
  • Κλήρωση για τα τελευταία εισιτήρια του τελικού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα 

Η Borussia Dortmund θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για τον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου έχοντας διασφαλίσει την πρόκριση μετά από έναν ανατρεπτικό αγώνα εκτός έδρας στο Μόναχο. Η Dortmund κέρδισε την Bayern Μονάχου με 3-2 σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό και έφτασε στον τελικό για τέταρτη συνεχή χρονιά – σημειώνοντας νέο ρεκόρ για διαδοχικές εμφανίσεις σε τελικό. Η ομάδα του Thomas Tuchel επιθυμεί να ολοκληρώσει πανηγυρικά μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα κατακτώντας το τρόπαιο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στις 29 Μαΐου. Η Opel, που είναι επίσημος χορηγός αυτοκινήτων της Borussia επί πέντε χρόνια θα υποστηρίξει την εμφάνιση της Dortmund με πολυάριθμες δραστηριότητες στον αγώνα εναντίον της Eintracht Φρανκφούρτης.

Ο στόχος είναι σαφής: Οι παίκτες της Borussia Dortmund θέλουν να σηκώσουν το Κύπελλο το βράδι του Σαββάτου – και η Opel θα βρίσκεται εκεί πριν, αλλά και μετά τον αγώνα. Δέκα Opel ADAM και Mokka X εμφατικά στολισμένα με τα χρώματα της ομάδας θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς λόγους μεταξύ του Ολυμπιακού Σταδίου και της Breitscheidplatz – το παραδοσιακό σημείο συνάντησης των φιλάθλων της στο Βερολίνο.

Επιπλέον, ο θρύλος της ομάδας Nobert “Nobby” Dickel θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός νέου Insignia και θα δώσει την ευκαιρία σε οπαδούς της Dortmund  να κερδίσουν εισιτήρια του τελικού, εφόσον αποδείξουν τις γνώσεις τους γύρω από την ομάδα στο “BVB Quiz Taxi”: Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της ομάδας και οι επίσημοι καλεσμένοι θα έχουν στη διάθεσή τους 25 αυτοκίνητα της Opel, εκ των οποίων 10 νέα Opel Insignia, για τις μεταφορές τους.

Παράλληλα, η Borussia θα διοργανώσει δημόσια προβολή του αγώνα στο χώρο της Berlin Arena στο Alt-Treptow. Περίπου 50.000 οπαδοί της Borussia χωρίς εισιτήριο υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν στη Γερμανική πρωτεύουσα. Η Opel θα είναι παρούσα και στον αγώνα και θα κληρώσει εισιτήρια εισόδου για τη δημόσια προβολή του. Τέλος η κλήρωση εισιτηρίων για τις θέσεις μέσα στο στάδιο θα γίνει 90 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Οι νικητές θα μεταφερθούν άμεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο με ένα Opel ADAM.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, η Opel θα δείξει τη στήριξή της στη Borussia Dortmund και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, θα προμηθεύσει συνοδευτικά οχήματα για μία πιθανή παρέλαση νίκης από το κέντρο του Dortmund προς τη θρυλική Borsigplatz, εάν η ομάδα της Κοιλάδας του Ruhr κερδίσει την Eintracht Frankfurt. Έξι τυχεροί οπαδοί της BVB, νικητές κάποιων από τις θέσεις στα συνοδευτικά οχήματα, θα βιώσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Η Borussia Dortmund στο τελικό για τέταρτη συνεχή φορά Ο θρύλος της ομάδας, Norbert Dickel, στο τιμόνι του νέου Opel Insignia Συγκέντρωση φιλάθλων στην Breitscheidplatz, δημόσια προβολή στο Alt-Treptow Κλήρωση για τα τελευταία εισιτήρια του τελικού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Η Borussia Dortmund θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για τον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου έχοντας διασφαλίσει την πρόκριση μετά από έναν ανατρεπτικό αγώνα εκτός έδρας στο Μόναχο. Η Dortmund κέρδισε την Bayern Μονάχου με 3-2 σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό και έφτασε στον τελικό για τέταρτη συνεχή χρονιά – σημειώνοντας νέο ρεκόρ για διαδοχικές εμφανίσεις σε τελικό. Η ομάδα του Thomas Tuchel επιθυμεί να ολοκληρώσει πανηγυρικά μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα κατακτώντας το τρόπαιο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στις 29 Μαΐου. Η Opel, που είναι επίσημος χορηγός αυτοκινήτων της Borussia επί πέντε χρόνια θα υποστηρίξει την εμφάνιση της Dortmund με πολυάριθμες δραστηριότητες στον αγώνα εναντίον της Eintracht Φρανκφούρτης. Ο στόχος είναι σαφής: Οι παίκτες της Borussia Dortmund θέλουν να σηκώσουν το Κύπελλο το βράδι του Σαββάτου – και η Opel θα βρίσκεται εκεί πριν, αλλά και μετά τον αγώνα. Δέκα Opel ADAM και Mokka X εμφατικά στολισμένα με τα χρώματα της ομάδας θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς λόγους μεταξύ του Ολυμπιακού Σταδίου και της Breitscheidplatz – το παραδοσιακό σημείο συνάντησης των φιλάθλων της στο Βερολίνο. Επιπλέον, ο θρύλος της ομάδας Nobert “Nobby” Dickel θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός νέου Insignia και θα δώσει την ευκαιρία σε οπαδούς της Dortmund να κερδίσουν εισιτήρια του τελικού, εφόσον αποδείξουν τις γνώσεις τους γύρω από την ομάδα στο “BVB Quiz Taxi”: Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της ομάδας και οι επίσημοι καλεσμένοι θα έχουν στη διάθεσή τους 25 αυτοκίνητα της Opel, εκ των οποίων 10 νέα Opel Insignia, για τις μεταφορές τους. Παράλληλα, η Borussia θα διοργανώσει δημόσια προβολή του αγώνα στο χώρο της Berlin Arena στο Alt-Treptow. Περίπου 50.000 οπαδοί της Borussia χωρίς εισιτήριο υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν στη Γερμανική πρωτεύουσα. Η Opel θα είναι παρούσα και στον αγώνα και θα κληρώσει εισιτήρια εισόδου για τη δημόσια προβολή του. Τέλος η κλήρωση εισιτηρίων για τις θέσεις μέσα στο στάδιο θα γίνει 90 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Οι νικητές θα μεταφερθούν άμεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο με ένα Opel ADAM. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, η Opel θα δείξει τη στήριξή της στη Borussia Dortmund και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, θα προμηθεύσει συνοδευτικά οχήματα για μία πιθανή παρέλαση νίκης από το κέντρο του Dortmund προς τη θρυλική Borsigplatz, εάν η ομάδα της Κοιλάδας του Ruhr κερδίσει την Eintracht Frankfurt. Έξι τυχεροί οπαδοί της BVB, νικητές κάποιων από τις θέσεις στα συνοδευτικά οχήματα, θα βιώσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.