18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 25 Ιουνίου η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλείται να διοργανώσει τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, η λέσχη δηλώνει έτοιμη, το σχέδιο της δεξιοτεχνίας δημοσιεύτηκε,  ο χώρος της εμποροπανήγυρις είναι γνωστός στους αγωνιζόμενους και η μέχρι στιγμής βαθμολογία δείχνει πως στην δεξιοτεχνία της Πτολεμαΐδας οι αγωνιζόμενοι θα πάνε αποφασισμένοι να κάψουν λάστιχο καθώς είναι πολλές οι ισοβαθμίες.

Για όσους δεν κυνηγούν την βαθμολογία αλλά αρέσκονται απλά να συμμετάσχουν σε δεξιοτεχνίες που διοργανώνονται στην ευρύτερη περιοχή της κατοικίας τους η διαδικασία έχει απλοποιηθεί στο μέγιστο. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται με την ταυτότητά του, την άδεια οδήγησης εν ισχύ, την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του εν ισχύ στην γραμματεία του αγώνα. Εκεί συμπληρώνει την συμμετοχή, ένα απλό ιατρικό ερωτηματολόγιο και αφού εκδοθεί το ημερήσιο δελτίο αθλητή φορά το κράνος του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Το παράβολο συμμετοχής είναι ίδιο για όλους και ανέρχεται στα 60€. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορεί κανείς να επικοινωνήσει καθημερινά από τις 18:00-23:00 στα γραφεία της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας στα τηλέφωνα  2463 502087 και 6972 051 167  Κεχαγιάς Δημήτρης. Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alp.cpm ή στο emailalptolemaidas@hotmail.com

18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας Την Κυριακή 25 Ιουνίου η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλείται να διοργανώσει τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, η λέσχη δηλώνει έτοιμη, το σχέδιο της δεξιοτεχνίας δημοσιεύτηκε, ο χώρος της εμποροπανήγυρις είναι γνωστός στους αγωνιζόμενους και η μέχρι στιγμής βαθμολογία δείχνει πως στην δεξιοτεχνία της Πτολεμαΐδας οι αγωνιζόμενοι θα πάνε αποφασισμένοι να κάψουν λάστιχο καθώς είναι πολλές οι ισοβαθμίες. Για όσους δεν κυνηγούν την βαθμολογία αλλά αρέσκονται απλά να συμμετάσχουν σε δεξιοτεχνίες που διοργανώνονται στην ευρύτερη περιοχή της κατοικίας τους η διαδικασία έχει απλοποιηθεί στο μέγιστο. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται με την ταυτότητά του, την άδεια οδήγησης εν ισχύ, την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του εν ισχύ στην γραμματεία του αγώνα. Εκεί συμπληρώνει την συμμετοχή, ένα απλό ιατρικό ερωτηματολόγιο και αφού εκδοθεί το ημερήσιο δελτίο αθλητή φορά το κράνος του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Το παράβολο συμμετοχής είναι ίδιο για όλους και ανέρχεται στα 60€. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορεί κανείς να επικοινωνήσει καθημερινά από τις 18:00-23:00 στα γραφεία της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας στα τηλέφωνα 2463 502087 και 6972 051 167 Κεχαγιάς Δημήτρης. Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alp.cpm ή στο email alptolemaidas@hotmail.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.