Η Citroen Επίσημος Υποστηρικτής του X-Factor 2!

By  |  0 Comments

Τα “Live” του X-Factor 2 είναι γεγονός και η Citroen είναι εκεί! 

Οι μοναδικές εκδόσεις του νέου Citroen C3  βρίσκονται από την 1η Ιουνίου 2017 στο Venue του X-Factor 2 Studio στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Η Citroen βρίσκεται στο επίκεντρο, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα: Με χρώμα, μοναδικό στυλ και τον εξωστρεφή χαρακτήρα του ανατρεπτικού νέου Citroen C3 που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Επιπλέον, προσκαλεί το κοινό των “Live” να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία “360 Virtual Driving Experience” με το αγωνιστικό C3 WRC. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη δράση και έντονες στιγμές εικονικής οδήγησης μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι (WRC)!

Τα Live του “The X Factor 2” ξεκίνησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστούς καλλιτέχνες: τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Τάμτα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Στόκα. Οι 16 φιναλίστ είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με σκοπό να κατακτήσουν την κορυφή και η Citroen θα τους συνοδεύει σε κάθε τους προσπάθεια!

Είστε έτοιμοι ;

Μείνετε συντονισμένοι! #CitroenC3 #xfactorgr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.