“Ιστορική ” εκδρομή στο Διόνυσο

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιήσει μια ημερήσια εκδρομή στις δημοτικές ενότητες του δήμου στην οποία θα συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες»  ηλικίας από 30-100 ετών.

Οι συμμετέχοντες με τα περιποιημένα και καλογυαλισμένα οχήματα τους θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ Αγίου Στεφάνου από όπου θα εκκινήσουν για την εκδρομή τους. Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνει και δοκιμασία δεξιοτεχνίας όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να διακριθούν.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 20€.
Λήξη δηλώσεων συμμετοχής Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Η ΦΙΛΠΑ, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιήσει μια ημερήσια εκδρομή στις δημοτικές ενότητες του δήμου στην οποία θα συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30-100 ετών. Οι συμμετέχοντες με τα περιποιημένα και καλογυαλισμένα οχήματα τους θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ Αγίου Στεφάνου από όπου θα εκκινήσουν για την εκδρομή τους. Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνει και δοκιμασία δεξιοτεχνίας όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να διακριθούν. Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 20€. Λήξη δηλώσεων συμμετοχής Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.