Καυτές μάχες στο Ολυμπιακό Ράλλυ!

By  |  0 Comments

Σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τις συνθήκες αφόρητου καύσωνα, μα και τις μάχες δευτερολέπτων για την κορυφή της κατάταξης, επικράτησαν τελικά οι έμπειροι Γεωργακόπουλος και Ιατρίδης με Mini (1967).

Με ίδιους βαθμούς ποινής, μόλις 2(!) όμως λόγω νεοτέρου αυτοκινήτου, ακολούθησαν δεύτεροι οι Μπαμπαλής – Λουκόπουλος με Suzuki (1984). Εντυπωσιακά ακριβείς ήταν και τα επόμενα δύο πληρώματα της κατάταξης, που είχαν μόνον 3 βαθμούς ποινής. Τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Αρβανίτης – Χαραλαμπάκη με Lancia (1972), με τέταρτους τους Δούρο – Καράμπελα με BMW (1975).

Κατατάχθηκαν συνολικά 18 πληρώματα, από τα 22 που πήραν εκκίνηση.

Η εκκίνηση του Ράλλυ που διοργάνωσε με επιτυχία η δραστήρια λέσχη Classic Microcars  δόθηκε από το Μέγαρο της ΕΡΤ και μετά από μια διαδρομή 167 χλμ μέσα από την Αγία Παρασκευή, την Πεντέλη, το Διόνυσο, την Πάρνηθα, τη Μαλακάσα, το Μαρκόπουλο, το Γραμματικό, το Βαρνάβα τα αυτοκίνητα τερμάτισαν στη Νέα Μάκρη, στο Marathon Beach Resort.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο αυτοκίνητο, που ήταν μάλιστα αυτό των νικητών, η εκκίνηση δόθηκε από την δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Ανδριάνα Παρασκευοπούλου (φωτογραφία).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.