Mini Meeting Τρίτη και 13

By  |  0 Comments

Με δεδομένο ότι όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και περισσότεροι οι φίλοι των Classic Minis, διοργανώνεται το Mini Meeting την Τρίτη 13 Ιουνίου  2017 και ώρα 19:30 στον φιλόξενο χώρο του KARΤ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ.
Σκοπός της συνάντησης είναι η συγκέντρωση και η ανταλλαγή απόψεων, η φωτογράφιση όλων των Minis, αλλά και η δράση, αφού η πίστα του Αγίου Κοσμά, θα είναι στην αποκλειστική διάθεσή από 19:30-22:30.
Δεκτοί όλοι κάτοχοι classic mini (1959-2000) original, modified, racing, van, pick-up, moke  ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς την υποχρέωση κάρτας FIA η FIVA, και ανεξαρτήτου λέσχης, club κλπ.
Στον φιλόξενο χώρο της προσφάτως ανακαινισμένης πίστας από την Shell Academy, θα υπάρχει μπουφές φαγητού.
Το κόστος θα είναι 30€ για κάθε αυτοκίνητο με έναν οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του μπουφέ. Για κάθε έξτρα άτομο το κόστος του μπουφέ θα είναι 15€.
Για  την  καλή οργάνωση της συγκέντρωσης δήλωση συμμετοχής με ένα comment κάτω από την σχετική αναγγελία στο FB.
Ευχή ο Αγ. Κοσμάς να πλημμυρίσει ΜΙΝΙ!!!
CMC TEAM

Με δεδομένο ότι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και περισσότεροι οι φίλοι των Classic Minis, σκεφθήκαμε να κάνουμε ένα ανοιξιάτικο Mini Meeting την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 στον φιλόξενο χώρο του KARΤ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ. Σκοπός της συνάντησης είναι να μαζευτούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, να θαυμάσουμε όλοι τα mini μας, να φωτογραφηθούμε μαζί τους, αλλά και να τα «ακούσουμε», αφού η πίστα του Αγίου Κοσμά, θα είναι στην αποκλειστική διάθεσή μας από 19:30-22:30. Δεκτοί όλοι κάτοχοι classic mini (1959-2000) original, modified, racing, van, pick-up, moke ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς την υποχρέωση κάρτας FIA η FIVA, και ανεξαρτήτου λέσχης, club κλπ. Στον φιλόξενο χώρο της προσφάτως ανακαινισμένης πίστας από την Shell Academy, θα υπάρχει μπουφές φαγητού. Το κόστος θα είναι 30€ για κάθε αυτοκίνητο με έναν οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του μπουφέ. Για κάθε έξτρα άτομο το κόστος του μπουφέ θα είναι 15€. Για την καλή οργάνωση της συγκέντρωσης Θα θέλαμε να μας δηλώσετε την επιθυμία της συμμετοχής σας με ένα comment κάτω από την σχετική αναγγελία στο FB. Ευχή ο Αγ. Κοσμάς να πλημμυρίσει ΜΙΝΙ!!! CMC TEAM

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.