Πρώτη και καλύτερη!

By  |  0 Comments

Η «πρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club» πού έγινε στον φιλόξενο χώρο του KARΤ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ είχε  ως σκοπό  να μαζευτούν  οι αυξανόμενοι φίλοι των Classic Minis ώστε  να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις, να θαυμάσουν τα mini τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους  και οι ανήσυχοι να κάνουν γύρους στην πίστα υπό το βλέμμα του αλυτάρχη ,ενώ άλλοι προτίμησαν να απολαύσουν το θέαμα ταυτόχρονα με τα  εδέσματα του μπουφέ . Ο σκοπός πέτυχε και με το παραπάνω!

Η προσέλευση των μελών και φίλων του  CMC ξεπέρασε τις προσδοκίες του Δ.Σ. του Σωματείου αλλά με σωστή οργάνωση τα κατάφεραν δεχόμενοι  συγχαρητήρια και προτροπή να επαναληφθεί.

Παρά το ότι δεν είχαν αποσταλεί προσκλήσεις , υπήρξε πολύ ευχάριστη η παρουσία των περισσοτέρων μελών από το Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλών Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, του Δ.Σ  της ΦΙΛ.Π.Α, καθώς και πολλών μελών του Athens Mini Club και η Διοίκηση του CMC τους ευχαριστεί που τίμησαν τη λέσχη και την εκδήλωση, όπως άλλωστε  και όλα τα μέλη και φίλους μας παλιούς και νέους!

Επίσης  ευχαριστούν τους φίλους που ανέλαβαν ρόλο αλυτάρχη   και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που προσέφεραν   αφειδώς τον ελεύθερο χρόνο τους με κέφι και μεράκι!

Με δεδομένη την συγκέντρωση 45 και πλέον  ΜΙΝΙ, την παρουσία 100 και πλέον ατόμων και την εμπειρία που το CMC αποκόμισε, ανανεώνεται το ραντεβού με όλους τους φίλους για το μέλλον με φρέσκες ιδέες!

Η «πρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club» πού έγινε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 στον φιλόξενο χώρο του KARΤ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ είχε ως σκοπό να μαζευτούν οι αυξανόμενοι φίλοι των Classic Minis ώστε να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις, να θαυμάσουν τα mini τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και οι ανήσυχοι να κάνουν γύρους στην πίστα υπό το βλέμμα του αλυτάρχη ,ενώ άλλοι προτίμησαν να απολαύσουν το θέαμα ταυτόχρονα με τα εδέσματα του μπουφέ . Ο σκοπός πέτυχε και με το παραπάνω! Η προσέλευση των μελών και φίλων του CMC ξεπέρασε τις προσδοκίες του Δ.Σ. του Σωματείου αλλά με σωστή οργάνωση τα κατάφεραν δεχόμενοι συγχαρητήρια και προτροπή να επαναληφθεί. Παρά το ότι δεν είχαν αποσταλεί προσκλήσεις , υπήρξε πολύ ευχάριστη η παρουσία των περισσοτέρων μελών από το Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλών Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, του Δ.Σ της ΦΙΛ.Π.Α, καθώς και πολλών μελών του Athens Mini Club και η Διοίκηση του CMC τους ευχαριστεί που τίμησαν τη λέσχη και την εκδήλωση, όπως άλλωστε και όλα τα μέλη και φίλους μας παλιούς και νέους! Επίσης ευχαριστούν τους φίλους που ανέλαβαν ρόλο αλυτάρχη και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που προσέφεραν αφειδώς τον ελεύθερο χρόνο τους με κέφι και μεράκι! Με δεδομένη την συγκέντρωση 45 και πλέον ΜΙΝΙ, την παρουσία 100 και πλέον ατόμων και την εμπειρία που το CMC αποκόμισε, ανανεώνεται το ραντεβού με όλους τους φίλους για το μέλλον με φρέσκες ιδέες!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.