Εκδρομή με δράση!

By  |  0 Comments

Με την συμμετοχή 30 πληρωμάτων και την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου διοργανώθηκε η ημερήσια εκδρομή με ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες»  ηλικίας από 30-100 ετών.

Οι συμμετέχοντες με τα περιποιημένο και καλογυαλισμένα οχήματα τους συγκεντρώθηκαν στις 18:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ Αγίου Στεφάνου όπου συμμετείχαν σε μία διασκεδαστική δεξιοτεχνία. Οι οδηγοί διαγωνίσθηκαν αρχικά πεζοί περνώντας με τα πόδια πάνω από ελαστικά και στη συνέχεια, καθοδηγούμενοι από τους συνοδηγούς, οδήγησαν τα αυτοκίνητα ανάμεσα από εμπόδια οδηγώντας το αυτοκίνητο τους για περίπου 300 μέτρα με κλειστά τα μάτια!

Παρών ήταν ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διον. Ζαμάνης στον οποίο ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ κ. Δημ. Βερναρδάκης απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

Με κριτήριο τον συνολικό χρόνο και τις ποινές αναδείχθηκαν νικητές οι κ.κ.

1ος  Γκανούτας Πέτρος με Alfa Romeo GTV έτους 1973

2ος Οικονόμου Χρήστος με Volkswagen Golf έτους 1982

3ος Κοφινάς Κωνσταντίνος με Alfa Romeo Spider έτους 1982

Με την συμμετοχή 30 πληρωμάτων και την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου διεξάγει η ημερήσια εκδρομή με ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30-100 ετών. Οι συμμετέχοντες με τα περιποιημένα και καλογυαλισμένα οχήματα τους συγκεντρώθηκαν στις 18:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ Αγίου Στεφάνου όπου συμμετείχαν σε μία διασκεδαστική δεξιοτεχνία. Οι οδηγοί διαγωνίσθηκαν αρχικά πεζοί περνώντας με τα πόδια πάνω από ελαστικά και στη συνέχεια, καθοδηγούμενοι από τους συνοδηγούς, οδήγησαν τα αυτοκίνητα ανάμεσα από εμπόδια οδηγώντας το αυτοκίνητο τους για περίπου 300 μέτρα με κλειστά τα μάτια! Παρών ήταν ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διον. Ζαμάνης στον οποίο ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ κ. Δημ. Βερναρδάκης απένειμε αναμνηστική πλακέτα. Με κριτήριο τον συνολικό χρόνο και τις ποινές αναδείχθηκαν νικητές οι κ.κ. 1ος Γκανούτας Πέτρος με Alfa Romeo GTV έτους 1973 2ος Οικονόμου Χρήστος με Volkswagen Golf έτους 1982 3ος Κοφινάς Κωνσταντίνος με Alfa Romeo Spider έτους 1982

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.