Προηγείται στο WRC Trophy ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

By  |  0 Comments

Από βροχόπτωση σημαδεύτηκε το πρώτο σκέλος του Ράλλυ Γερμανίας, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να μην πτοείται, να κάνει σωστή επιλογή ελαστικών και να βρίσκεται στην κορυφή του WRC Trophy. Ο Έλληνας εκπρόσωπός μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ είχε ωραία μάχη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας με το Γάλλο αντίπαλό του, κινήθηκε έξυπνα και βρίσκεται εντός των αρχικών του στόχων.

Ο Σερδερίδης ξεκίνησε επιφυλακτικά την προσπάθειά του, πολύ γρήγορα ανέβασε όμως ρυθμό και σκαρφάλωσε θέσεις στη γενική κατάταξη: «Παρά τις δύσκολες συνθήκες, χρησιμοποιήσαμε το κατάλληλο set up, κάνοντας παράλληλα σωστή επιλογή ελαστικών. Έτσι, ανταπεξήλθαμε με επιτυχία στις γλιστερές συνθήκες του πρώτου σκέλους.», ήταν τα λόγια του Καβαλιώτη οδηγού που πρόσθεσε: «Είχαμε ωραία κόντρα με τον αντίπαλό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στην τελευταία ειδική της ημέρας πιέσαμε και καταφέραμε να περάσουμε στην κορυφή. Αισθάνομαι οτι στο πρώτο σκέλος του Ράλλυ Γερμανίας οδήγησα καλύτερα από κάθε άλλη μου εμφάνιση στο WRC.»

Το δεύτερο σκέλος είναι το πιο δύσκολο του αγώνα, περιλαμβάνοντας 9 ειδικές διαδρομές κυρίως σε στρατιωτικούς δρόμους της Γερμανίας. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η περίφημη Panzerplatte, η πιο απαιτητική διαδρομή για τους οδηγούς, μήκους 42 αγωνιστικών χιλιομέτρων: «Το Σάββατο είναι μια δύσκολη ημέρα, ωστόσο είμαστε στην κορυφή και με ανεβασμένη ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή», δήλωσε ο Σερδερίδης αναφορικά με τη συνέχεια του αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.