Οι νέες Harley-Davidson

By  |  0 Comments

Περισσότερη ισχύς, άνεση και κράτημα για τις μοτοσικλέτες της σειράς τουρισμού της Harley-Davidson. Οι νέες CVO Street Glide, CVO Road Glide και CVO Limited οδηγούν τις εξελίξεις, και οι Street Glide Special και Road Glide Special ξεχωρίζουν για το κατάμαυρο και επιβλητικό τους στυλ.

·         Τρία νέα μοντέλα τουρισμού Custom Vehicle Operations™ (CVO) περιορισμένης παραγωγής

·         Διαθέτουν κινητήρες MilwaukeeEight 117 με τον μεγαλύτερο κυβισμό που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από την HarleyDavidson

·         Όλα τα μοντέλα CVO διαθέτουν κορυφαίο σύστημα Infotainment με ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας και μονάδα διασύνδεσης ασύρματων ακουστικών.

·         Το ολόμαυρο χρώμα της Street Glide Special και της Road Glide Special υπογραμμίζει την σέξι και λεπτεπίλεπτη σιλουέτα των μοντέλων αυτών

Η σειρά μοτοσικλετών της HarleyDavidson για το 2018 χαρακτηρίζεται από τις πιο εντυπωσιακές μοτοσικλέτες custom touring που έχουν βγει από το εργοστάσιο μέχρι σήμερα. Το στυλ τους κόβει την ανάσα, ενώ προσφέρουν πολυτέλεια, άνεση και ομαλή οδήγηση μέσα στην πόλη, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τρία νέας αντίληψης μοντέλα τουρισμού μπαίνουν στη γκάμα των περιορισμένης παραγωγής Custom Vehicle Operations™ (CVO) με τον μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ από την HarleyDavidson. Παράλληλα, τα νέα Street Glide Special και Road Glide Special απέκτησαν σκοτεινό επιβλητικό στυλ.

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ CUSTOM VEHICLE OPERATIONS 2018

Η παράδοση CVO για παροχή του απόλυτου στυλ, καινοτομίας και επιδόσεων στους πελάτες της HarleyDavidson συνεχίζεται και το 2018 με τα μοντέλα CVO LimitedCVO Street Glide και CVO Road Glide. Το κάθε μοντέλο προσφέρει στον ιδιοκτήτη του την μοναδική αίσθηση μιας μοτοσικλέτας περιορισμένης παραγωγής, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα του από το ίδιο το εργοστάσιο, καθώς και διετή εγγύηση καλής λειτουργίας χωρίς κανένα περιορισμό στα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Καθένα από τα τρία μοντέλα διαθέτει την αναβαθμισμένη ισχύ Screamin’ Eagle™ από εργοστασιακό κινητήρα MilwaukeeEight 1923κ.εκ., τον μεγαλύτερο κινητήρα που έχει τοποθετήσει ποτέ η εταιρεία και διαθέσιμο σε μοντέλα CVO, με ροπή έως και 166Nm.

Τα μοντέλα CVO είναι περιορισμένης παραγωγής και, για το 2018, διατίθενται σε μερικές από τις πιο πολυτελείς επιλογές βαφής που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία. Επίσης, και τα τρία μοντέλα διαθέτουν μια νέα προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας, η οποία περιλαμβάνει μονάδα διασύνδεσης ασύρματων ακουστικών. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σετ ακουστικών Bluetooth που περιλαμβάνεται για να επικοινωνήσουν με το σύστημα Infotainment της μοτοσικλέτας, με τον συνεπιβάτη τους, και με άλλους αναβάτες.

Ο Dave Foley, αντιπρόεδρος σχεδιασμού προϊόντων και  διαχείρισης χαρτοφυλακίου της HarleyDavidson Motor Company, μας εξηγεί:

“Τα νέα Touring μοντέλα μας, θα είναι οι πιο περιζήτητες μοτοσικλέτες για το 2018. Στις CVO αναβαθμίσαμε το στυλ ολόκληρης της σειράς και προσθέσαμε μερικές μοναδικές πινελιές στις επιδόσεις. Το επίπεδο λειτουργίας, φινιρίσματος και επιδόσεων δεν ήταν ποτέ υψηλότερο, και οι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λεπτομέρειες μοναδικής αισθητικής, όπως η νέα χρωματική επεξεργασία στο καπάκι του κινητήρα που τονίζει την μοναδικότητα του κινητήρα των CVO.”

Brad Richards, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Harley-Davidson Motor Company:

“Ο Dave έχει δίκιο. Η νέα κατεύθυνση που πήρε το τμήμα σχεδιασμού με την νέα μέθοδο σχεδίασης είναι πραγματικά εκρηκτική. Δείτε το επίπεδο φινιρίσματος σε κάθε μια από τις εννέα διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, αλλά κυρίως την εναλλαγή του χρώματος στη CVO Limited, το βάθος που έχουν τα στρώματα της βαφής και την υπέροχη γυαλάδα στο φως του ήλιου.”

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ CVO TOURING & ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ:

2018 CVO Street Glide

Μια Custom touring εξοπλισμένη με τον πιο ισχυρό κινητήρα της HarleyDavidson και εργοστασιακά τοποθετημένο ηχοσύστημα άνευ προηγουμένου.

•        Είναι εφοδιασμένο με το νέο κινητήρα MilwaukeeEight 117  (1923 κ.εκ.) και διαθέτει πλήρη customεπεξεργασία από το μπροστινό φτερό μέχρι το πίσω, τρεις νέες πολυτελείς χρωματικές επιλογές, τροχούςTalon και δαγκάνες που τονίζουν ακόμη περισσότερο το στυλ της μοτοσικλέτας.

•        Κορυφαίο σύστημα 6.5 BOOM!™ Box Infotainment με ηχεία Stage II που παρέχει εξαιρετικό ήχο. Για να επιτευχθούν τα 900 watt ισχύος του ηχοσυστήματος BOOM! υπάρχουν τρεις 4-κάναλοι ενισχυτές που τροφοδοτούν τα 6 ηχεία διπλής ενίσχυσης που βρίσκονται στο φέρινγκ, στο κάτω φέρινγκ, και στα καπάκια των πλαϊνών θηκών.

2018 CVO Road Glide

Άγρια bagger με έντονη προσωπικότητα που αποτελεί την επιτομή του νέου στυλ και των επιδόσεων της οικογένειας CVO.

•        Διαθέτει τον νέο κινητήρα MilwaukeeEight 117 (1923cc), επιθετικό φέρινγκ με μύτη τύπου καρχαρία, τρεις πολυτελείς επιλογές βαφής, custom τροχούς και νέο λεπτό μπροστινό φτερό.

•        Είναι εφοδιασμένη με εντυπωσιακό μπροστινό εργοστασιακό τροχό knockout 21 ιντσών, ο οποίος είναι ο πρώτος αυτού του τύπου που έχει τοποθετηθεί σε μοντέλα τουρισμού από την HarleyDavidson. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις, κράτημα και ποιότητα οδήγησης, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη δυνατότητα πρόσθετων αξεσουάρ.

•         Το σύστημα υψηλής απόδοσης Infotainment BOOMBox 6.5GT, εφοδιασμένο με ηχεία Stage II στα καπάκια των πλαϊνών θηκών και στο φέρινγκ, αποδίδει 600 watt γνήσιας ηχητικής απόλαυσης

2018 CVO Limited

Μια πολυτελής μοτοσικλέτα τουρισμού, που διαθέτει κορυφαία ισχύ για την κατηγορία της, σύστημαInfotainment, και εκπληκτική βαφή, και προσφέρει τεράστιες ανέσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

•        Διαθέτει τον ολοκαίνουριο κινητήρα TwinCooled™ MilwaukeeEight 117 (1923cc), μπροστινή ανάρτηση με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα και πίσω αμορτισέρ emulsion (με ρύθμιση προφόρτισης με το χέρι), και προσφέρει ομαλή, άνετη και ζωηρή οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

•        Θερμαινόμενη σέλα δύο ατόμων-δύο επιπέδων, με custom κάλυμμα και ραφή που διατίθενται αποκλειστικά για τα μοντέλα CVO και δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα άλλο μοντέλο. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη υποστήριξη πλάτης για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

•        Για ακόμη περισσότερη άνεση και ασφάλεια, η CVO Limited διαθέτει μπρελόκ-τηλεχειριστήριο που διακόπτει την παροχή ισχύος, και συνδεδεμένα φρένα Reflex™ της Brembo με ABS και έξυπνο σύστημα συναγερμού της HarleyDavidson

•        Δύο πολυτελείς χρωματικές επιλογές: Burgundy Cherry Sunglo Fade και Black Earth Fade

2018 STREET GLIDE & ROAD GLIDE SPECIALS

Η HarleyDavidson φέρνει τις εξαιρετικά δημοφιλείς Street Glide Special και Road Glide Special σε ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού για το 2018, αλλάζοντας το χρώμιο με μαύρο χρώμα. Εφοδιασμένες με τον πανίσχυρο κινητήρα MilwaukeeEight 107 (1745κ.εκ.), οι δύο νέες hot rod baggers ενισχύουν τα βασικά μοντέλα με μοναδικό custom στυλ, επιβλητικά στοιχεία και σκουρόχρωμα φινιρίσματα.

Paul James, διευθυντής του χαρτοφυλακίου προϊόντων της HarleyDavidson:

“Οι δύο νέες custom bagger μας είναι τα πιο επιθετικά και μοντέρνα μοντέλα touring της αγοράς, και οι ιδιοκτήτες τους χαίρονται να νιώθουν τα βλέμματα πάνω τους, όπου κι αν βρεθούν. Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι σημαντικό για εκείνους, να μπορούν να βγαίνουν στον ανοικτό δρόμο με άνεση και στυλ. Αυτές οι νέεςhot rod baggers είναι η επιτομή των μοτοσικλετών τουρισμού. Είναι και δείχνουν συγκλονιστικές, και παρέχουν κορυφαία αίσθηση οδήγησης.”

ROAD GLIDE SPECIAL & STREET GLIDE SPECIAL ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στυλ:

•        Σκουρόχρωμα φινιρίσματα από τον προβολέα μέχρι την εξάτμιση και νέοι τροχοί 19 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω

πίσω τροχοί Talon

•        Μαύρο χρώμα παντού. Στο προστατευτικό του κινητήρα, μπροστινό σύστημα, τιμόνι, χειριστήρια, καθρέπτες, όργανα, κονσόλα του ρεζερβουάρ, καπάκια κινητήρα, καπάκι φίλτρου αέρα, σιλανσιέ και προστατευτικά της εξάτμισης

•        Custom πινελιές που δημιουργούν μια επιθετική μοντέρνα εμφάνιση, όπως οι σκληρές πλαϊνές θήκες που τονίζουν τα μακριά χαμηλά προφίλ και τα βαμμένα εσωτερικά του φέρινγκ.

Επιδόσεις:

•        Τεχνολογία πίσω ανάρτησης με ρύθμιση στο χέρι, η οποία προσφέρει 15% μεγαλύτερο εύρος προφόρτισης ελατηρίου από τα προηγούμενα αμορτισέρ touring χαμηλού προφίλ

–        Η μπροστινή ανάρτηση διαθέτει διπλή κεκλιμένη βαλβίδα που παρέχει την απόσβεση ενός αγωνιστικού συστήματος σε συνδυασμό με γραμμικά χαρακτηριστικά απόσβεσης και μειωμένο βάρος

Ισχύς:

•        Ο κατάμαυρος κινητήρας MilwaukeeEight 107 (1745κ.εκ.) παρέχει ταχύτερη απόκριση στο γκάζι, μεγαλύτερη ισχύ για προσπεράσεις, πιο αυθεντικό ήχο, ομαλότερη οδήγηση και την αίσθηση που περιμένουν οι αναβάτες από έναν κινητήρα HarleyDavidson Touring

•        Κάθε κινητήρας MilwaukeeEight παράγει 10% περισσότερη ροπή*. Ο MilwaukeeEight 107 προσφέρει 11% μεγαλύτερη επιτάχυνση από τα 0-60 μίλια/ώρα, που ισοδυναμεί με δύο έως τρία μήκη μοτοσικλέτας μπροστά, και 11% μεγαλύτερη επιτάχυνση από τα 60-80 μίλια/ώρα με την τελευταία σχέση στο κιβώτιο, που ισοδυναμεί με ένα έως δύο μήκη μοτοσικλέτας*

•        Ο κινητήρας MilwaukeeEight παρέχει βελτιωμένη θερμική άνεση στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη λόγω μειωμένης απορρόφησης και αυξημένης αποβολής της θερμότητας και μιας εξάτμισης σχεδιασμένης εκ νέου

•        Για ακόμη καλύτερη θέση οδήγησης, το νέο στενότερο καπάκι της μετάδοσης και το χαμηλού προφίλ καπάκι του φίλτρου αέρα παρέχουν περισσότερο χώρο γύρω από τον κινητήρα για τα πόδια του αναβάτη και πιο άνετη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος για τους περισσότερους αναβάτες

•        Όλα τα μοντέλα που είναι εφοδιασμένα με τον κινητήρα MilwaukeeEight διαθέτουν συμπλέκτη ολίσθησης με βελτιωμένη υδραυλική λειτουργία που απαιτεί 7% λιγότερη δύναμη για πάτημα του συμπλέκτη

Ήχος:

•        Το στάνταρ σύστημα BOOM!™ Box 6.5GT Infotainment με οθόνη αφής διαθέτει ηχείαBOOM!™ Stage I για βαθύ μπάσο και ισορροπημένο ήχο

          Χρωματικές επιλογές:

•        Road Glide Special: Vivid Black, Wicked Red, Bonneville Salt Pearl και Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom™ 

•        Street Glide Special: Vivid Black, Twisted Cherry, Bonneville Salt Denim και Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom™

Η νέα πλήρης γκάμα της HarleyDavidson για το 2018 σε μοτοσικλέτες, εξοπλισμό και αξεσουάρ άρχισε να παραδίδεται στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα HarleyDavidson – για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hdmedia.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.