Βραβείο για τα ελαστικά Goodyear

By  |  0 Comments

Τα ελαστικά Goodyears Vector 4Seasons Gen-2 βραβεύτηκαν ως «Υποδειγματικά» στην πιο πρόσφατη δοκιμή ελαστικών για όλες τις εποχές του Auto Bild allrad, «All Season tire test»

 Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Auto Bild allrad, οκτώ ελαστικά για όλες τις εποχές, τέθηκαν σε δοκιμή, με τα Goodyear’s Vector 4Seasons Gen-2 να ανακηρύσσονται τα ελαστικά με την καλύτερη επίδοση και να μοιράζονται την πρώτη θέση. Το εν λόγω ελαστικό χαρακτηρίστηκε ως υποδειγματικό για την, σχεδόν εφάμιλλη με αυτή ενός χειμερινού ελαστικού,  επίδοση του σε χιόνι, την μικρή απόσταση φρεναρίσματος σε υγρό οδόστρωμα και για τη χαμηλή παραγωγή θορύβου που καθιστά την οδήγηση πιο άνετη.

Η απόσταση φρεναρίσματος σε υγρό οδόστρωμα του υπό δοκιμή Vector 4Seasons Gen-2 είναι 2,2 μέτρα βραχύτερη από αυτή του ελαστικού που έλαβε τη 2η θέση και 12,1 μέτρα συγκριτικά με το ελαστικό που κατετάγη τελευταίο. Επιπροσθέτως, το ελαστικό της  Goodyear είχε ηχητική όχληση χαμηλότερη κατά 4 ντεσιμπέλ χαμηλότερη συγκριτικά με το πιο θορυβώδες ελαστικό μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στη δοκιμή, γεγονός που το καθιστά άνετα αθόρυβο. Σύμφωνα με την ομάδα που διεξήγαγε τη δοκιμή «όλοι ακούν αμέσως τη διαφορά, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου.

«Αυτά τα αποτελέσματα  δείχνουν ότι στον τομέα των ελαστικών όλων των εποχών, η Goodyear συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση διαθέτοντας προϊόντα που καλύπτουν τις καιρικές συνθήκες σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο, όπως χειμερινά καιρικά φαινόμενα και συνθήκες βροχής όλο τον χρόνο», δήλωσε ο Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.