Citigo Parking Challence στις 5/11

By  |  0 Comments

Το Skoda Club Πελοποννήσου για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί. Αυτή τη φορά τα μέλη και οι φίλοι του club θα μπορέσουν τεστάρουν το νέο Citigo με ένα διαφορετικό τρόπο. Με το Citigo Parking Challence.

Ποιος θα καταφέρει να παρκάρει το νέο Skoda Citigo; Η πρωτότυπη δοκιμή θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς τρόπους. Παράλληλο παρκάρισμα με τρεις κινήσεις, οπισθογωνία χωρίς να πέσουν οι κώνοι και όπισθεν σε σχήμα σαλιγκαριού χωρίς να ακουμπήσει κανείς τους κώνους.

Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του χωμάτινου kart SR από την ομάδα της SR KARTCROSS. Όλα αυτά στο Λουτράκι στην καφετέρια Waves, του Παύλου Αθανασούλα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή!

Το Skoda Club Πελοποννήσου δείχνει για μία ακόμη φορά το δρόμο με έξυπνες ιδέες. Το νέο Skoda Citigo είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Kosmocar και το SR ευγενική παραχώρηση της SR KARTCROSS.

Το Skoda Club Πελοποννήσου είναι ένα από τα ενεργά club στην Ελλάδα για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί. Αυτή τη φορά τα μέλη και οι φίλοι του club θα μπορέσουν τεστάρουν το νέο Citigo με ένα διαφορετικό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Το Citigo Parking Challence. Ποιος θα καταφέρει να παρκάρει το νέο Skoda Citigo; Η πρωτότυπη δοκιμή θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς τρόπους. Παράλληλο παρκάρισμα με τρεις κινήσεις, οπισθογωνία χωρίς να πέσουν οι κώνοι και όπισθεν σε σχήμα σαλιγκαριού χωρίς να ακουμπήσει κανείς τους κώνους. Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του χωμάτινου kart SR από την ομάδα της SR KARTCROSS. Το event θα λάβει χώρα στο Λουτράκι στην καφετέρια Waves, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί. Φυσικά, όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το Skoda Club Πελοποννήσου δείχνει πως είναι το πιο ενεργό club σε event και μάλιστα με έξυπνες ιδέες βάζοντας στο παιχνίδι όλα τα μέλη του. Τέλος, το νέο Skoda Citigo είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Kosmocar και το SR ευγενική παραχώρηση της SR KARTCROSS. Είδαν το άρθρο 187

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.