Peugeot 208 με πλούσια δώρα

By  |  0 Comments

Το νέο PEUGEOT 208 με τους βραβευμένους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προσφέρεται με καλύτερο εξοπλισμό από ποτέ τώρα και σε ανταγωνιστική τιμή!

  • Με το νέο PEUGEOT 208 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση του σημείου προορισμού σας, τις εναλλακτικές διαδρομές ή τον συνολικό χρόνο της διαδρομής σας. Με δώρο το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation μπορείτε πάντα να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τον προορισμό σας!
  • Στο νέο PEUGEOT 208 η κάμερα οπισθοπορείας κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία στάθμευσης απεικονίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο πίσω από το αυτοκίνητό σας!
  • Με συνέπεια και εμπιστοσύνη στο αγοραστικό της κοινό, η ελληνική αντιπροσωπεία PEUGΕΟΤ προσφέρει για το νέο 208 ένα ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση!

Peugeot 208 1.2 110hp Allure

Το νέο PEUGEOT 208 επιστρέφει με πλουσιότερο εξοπλισμό, ακαταμάχητη τιμή και με τους αποδοτικότερους κινητήρες της αγοράς. Χαρακτηριστικότερος όλων είναι ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech 110 ίππων S&S, ο οποίος έχει βραβευτεί για τρεις διαδοχικές χρονιές ως ο «Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία «1,0-1,4 λίτρων». Η δε έκδοση 1.2 110 Allure (το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού)  διατίθεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot με την ελκυστική τιμή των 15.200 €, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην κατηγορία του μοντέλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.