Η BMW απέσπασε 4 νίκες στο θεσμό 2017 ‘sport auto award’

By  |  0 Comments

Οδηγική απόλαυση, δυναμική συμπεριφορά και καθημερινή χρηστικότητα σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων – ανέκαθεν πειστικά χαρακτηριστικά της μάρκας BMW. Το γεγονός μάλιστα ότι χαίρουν υψηλής εκτίμησης τόσο από πελάτες όσο και από φίλους της BMW, επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναγνωστών του περιοδικού αυτοκινήτου ‘sport auto’. Στην ψηφοφορία για ‘τα πιο σπορ αυτοκίνητα του 2017’, τα μοντέλα BMW απέσπασαν συνολικά τέσσερις νίκες κατηγορίας, στις οποίες προστέθηκαν τρεις ακόμα θέσεις στο βάθρο και μία 2η θέση στο διαγωνισμό ‘Best Brand 2017’.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ένα από τα πιο περιζήτητα βραβεία των ‘sport auto awards’ δόθηκε στη BMW M2 Coupe. Επιπλέον, η BMW M240i Cabrio και η BMW M240i Coupe απέσπασαν το περίοπτο βραβείο. Όπως πέρσι, η BMW 340i Sedan κατάφερε να ανέβει στο ‘βήμα’ των νικητών. Αυτό σημαίνει ότι και φέτος, η BMW πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα στην ψηφοφορία των αναγνωστών. Με τη 2η θέση της στο διαγωνισμό ‘Best Brand’ 2017, η BMW M4 GT4 της BMW Motorsport γιόρτασε μία ακόμα τεράστια επιτυχία στην κατηγορία ‘Best Customer Sports Programme στην Κατηγορία GT4’.

Και φέτος η ψηφοφορία ανέδειξε η δημοτικότητα της BMW μεταξύ των φίλων των αγώνων του περιοδικού. Με τις νίκες δύο coupe, ενός cabrio και ενός sedan αλλά και κορυφαίες θέσεις σε πολλές ακόμα κατηγορίες, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας υπογραμμίζει με εντυπωσιακό τρόπο το τεράστιο φάσμα προϊόντων που προσφέρουν η BMW και η BMW M.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.