Ο τίτλος στον Luca de Meo

By  |  0 Comments

O Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo ανακηρύχθηκε Executive of the Year από το AutoRevista

Ο Πρόεδρος της SEAT διακρίθηκε για «τις ηγετικές του ικανότητες στα τελευταία επιτεύγματα της εταιρείας»

Τα βραβεία AutoRevista απονέμονται από το 1991 σε προσωπικότητες με διακεκριμένη καριέρα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας

Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo ήταν ο αποδέκτης του βραβείου Executive of the Year στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας από το AutoRevista, την κορυφαία εμπορική έκδοση με πληροφορίες για την αυτοκινητοβιομηχανία στην Ισπανία. Το βραβείο απονεμήθηκε κατά την 27η τελετή απονομής βραβείων AutoRevista Directors of the Year, που διοργάνωσε το έντυπο στη Μαδρίτη. Το βραβείο αυτό είναι μία νέα αναγνώριση για τον Luca de Meo στο τιμόνι της SEAT μετά από τα βραβεία που του απονεμήθηκαν αντίστοιχα από το Automotive News Europe και το Bocconi University σαν CEO and Alumnus of the Year.

Όπως επισημαίνεται από το AutoRevista, η απονομή του βραβείου στον Luca de Meo αποτελεί «μια υπέροχη στιγμή που στηρίζεται στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στην ιστορία της SEAT. Με τον Luca de Meo στο τιμόνι, το Martorell λάνσαρε τη νέα γενιά Ibiza, συνέχισε με το Arona και η πρόοδος συνεχίζεται με την παραγωγή του νέου Audi A1 από το 2018».

Το AutoRevista επίσης υπογράμμισε ότι «πέρα από την Ιβηρική Χερσόνησο, η SEAT ηγείται του Volkswagen Group project στην Αλγερία και στη συνέχεια θα δούμε την παραγωγή του μεγαλύτερου οχήματος της γκάμας, το επόμενο έτος στο Wolfsburg. Ο Luca de Meo ξέρει πώς να εξαγάγει τη μέγιστη αξία από τη SEAT τόσο από άποψη προϊοντική όσο και βιομηχανική». Ολοκληρώνοντας δήλωσε ότι «η ενίσχυση της μάρκας, η πλήρης ευθυγράμμιση της με τις πιο εξελιγμένες τάσεις της αγοράς και η επανατοποθέτηση της στα πλαίσια του Ομίλου Volkswagen επιβεβαιώνουν αυτή την αναγνώριση».

Στην ομιλία του, ο Luca de Meo επεσήμανε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή η απονομή αυτού του βραβείου από το κορυφαίο έντυπο AutoRevista στην Ισπανία» και πρόσθεσε ότι η αναγνώριση αυτή «είναι αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας όλων των εργαζομένων της SEAT και της επιτυχίας όλων των projects πάνω στα οποία δούλεψαν τα τελευταία χρόνια. Είναι οι πραγματικοί αρχιτέκτονες των  στιγμών που βιώνουμε και εγώ είμαι απλώς το δημόσιο πρόσωπο».

Το AutoRevista εκδόθηκε το 1959, είναι γνωστό για τη λεπτομερή του ανάλυση και τις σε βάθος συνεντεύξεις του και δημοσιεύεται στα ισπανικά και αγγλικά. Το βραβείο Director of the Year του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας απονέμεται από το 1991.

Ο Luca de Meo έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ξεκίνησε τη καριέρα του στη Renault το 1992, πριν την ένταξη του στην Toyota Europe και έπειτα στο Fiat Group, όπου ήταν Επικεφαλής των brands Lancia, Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Στο Volkswagen Group εντάχθηκε το 2009 ως Marketing Director Volkswagen brand & Volkswagen Group. Από το 2012 ήταν μέλος του Board of Management Sales and Marketing της AUDI AG, μέχρι το 2015 που ανέλαβε Πρόεδρος της SEAT. Είναι επίσης μέλος του Supervisory Board της Ducati και Πρόεδρος του SEAT Metropolis: Lab Barcelona.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.