Βραβεία για Alfa Romeo και Fiat

By  |  0 Comments

Alfa Romeo και Fiat βρέθηκαν στην κορυφή του διαγωνισμού Best Car 2018 κατακτώντας συνολικά 4 ειδικά βραβεία στις κατηγορίες:

–        Η μάρκα με την καλύτερη εμφάνιση και στιλ

–        Το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς

–        Customer Loyalty (Πιστότητα πελατών)

–        Best Seller 2017 (Κορυφαίο στις εταιρικές πωλήσεις)

Alfa Romeo: Η μάρκα με την καλύτερη εμφάνιση και στιλ

Οι δημιουργίες της Alfa Romeo εκφράζουν ένα διαχρονικό,  απέριττο, σχεδιασμό. Κάθε όχημα που σχεδιάζεται, αναγνωρίζεται με την πρώτη ματιά, χάρη στις μοναδικές του λεπτομέρειες. Κάθε μοντέλο αποτελεί σύμβολο σχεδιασμού και κομψότητας. Το μοναδικό μείγμα των σχεδιαστικών γραμμών , η ποιότητα των αναλογιών και το δυναμικό πνεύμα έχουν γεννήσει αυτοκίνητα που δεν θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθεί από κανέναν άλλο. Αυτό αναγνωρίστηκε στο διαγωνισμό Best Car 2018, αφού και φέτος η Alfa Romeo ψηφίστηκε με ποσοστό 29,7%από το κοινό ως η μάρκα με την καλύτερη εμφάνιση και στιλ.

Alfa Romeo Stelvio: Το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς

Η Alfa Romeo συνεχίζει το σερί των επιτυχιών στην κατηγορία «Το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς». Μετά την Giulia που ήταν ο περσινός νικητής, φέτος η Stelvio βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του κοινού με ποσοστό 22,3%, αιχμαλωτίζοντας με τις σαγηνευτικές γραμμές της. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ της δύναμης και των συναισθημάτων μόλις γεννήθηκε!

Alfa Romeo: Η μάρκα με το υψηλότερο Customer Loyalty

Στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Η μάρκα με το υψηλότερο Customer Loyalty» έφεραν οι φίλοι της την Alfa Romeo, αποτυπώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο πως χωρίς καρδιά, θα ήμασταν μόνο μηχανές. Ψυχή της Alfa Romeo είναι η οδηγική ευχαρίστηση, η συναισθηματική σχεδίαση και η διαχρονική κομψότητα με αποτέλεσμα ολόκληρες γενιές να τη λατρέψουν.

Fiat PandaBest Seller 2017

Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων βρέθηκε η Fiat για το 2017. Ειδικότερα το Fiat Panda ήταν αυτό που προτιμήθηκε σε μεγαλύτερο βαθμό από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Το αγαπημένο μικρό της FIAT αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά, 1ο με μεγάλη διαφορά στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης, με συνολικό μερίδιο αγοράς 22%  και  3.140 αυτοκίνητα. Συνολικά έχουν πουληθεί παγκοσμίως 7,5 εκατομμύρια Panda από το 1980, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Το Panda ήταν το πρώτο αυτοκίνητο πόλης με τετρακίνηση το 1983 και το πρώτο μικρό αυτοκίνητο που εφοδιάστηκε με κινητήρα diesel το 1986. Το 2004, ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διακρίθηκε με τον τίτλο “Car of the Year”, ενώ την ίδια χρονιά το Panda κατάφερε να ανέβει στην κατασκήνωση βάσης στο Έβερεστ σε υψόμετρο πάνω από τα 5,5 χιλιάδες μέτρα.

Η μεγάλη σειρά των ρεκόρ συνεχίστηκε το 2006 όταν το Fiat Panda αποτέλεσε το πρώτο μικρό αυτοκίνητο πόλης με φυσικό αέριο.

Σχετικά με το διαγωνισμό Best Car 2018

Στο διαγωνισμό Best Car by AutoΤρίτη δίνεται η δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017 και στη ψηφοφορία συμμετείχαν 37 συνολικά μοντέλα, τα οποία ήρθαν στην ελληνική αγορά το 2017 ή παρουσιάστηκαν στο εξωτερικό μέσα στη χρονιά.

Η δεύτερη και τελική φάση ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου, στην οποία συμμετείχαν σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού τα 15 από τα 37 μοντέλα, και ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου ενώ οι συνολικές έγκυρες ψήφοι του κοινού ανήλθαν στις 35.712.

Στη φωτογραφία:

Aπό αριστερά οι κ.κ. Διονύσης Παναγόπουλος , Λεωνίδας Δαβουλάρης και Κορίνα Πατέλη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.