H Kia Motors συνεχίζει στο Australian Tennis Open                   

By  |  0 Comments
  • Η Kia Motors επεκτείνει τη συμφωνία για ακόμη πέντε χρόνια, καθιστώντας το διάστημα της χορηγίας του τουρνουά τένις ως το μεγαλύτερο που υπήρξε ποτέ
  • Η Kia γιορτάζει 17 χρόνια συνεργασίας με το Australian Open το 2018
  • Από τότε που ξεκίνησε η χορηγία το 2002, τα οχήματα παραχώρησης της Kia στο τουρνουά κάλυψαν σχεδόν έξι εκατομμύρια χιλιόμετρα

Η Kia Motors επέκτεινε τη συνεργασία της με το Australian Open για άλλα πέντε χρόνια έως το 2023 σε ειδική τελετή που έγινε στο Melbourne Park. Αυτή η επέκταση της συμφωνίας καθιστά την Kia  ως το σημαντικότερο χορηγό του τουρνουά τένις, από το 2002 που ξεκίνησε η συνεργασία.   Τα τελευταία 17 χρόνια, τα οχήματα χορηγίας  της Kia έχουν διανύσει σχεδόν έξι εκατομμύρια χιλιόμετρα, κάνοντας δεκάδες χιλιάδες ταξίδια μεταφέροντας παίκτες του τένις, αξιωματούχους αγώνων και άλλα σημαντικά πρόσωπα με άνεση και ασφάλεια γύρω από την πόλη της Μελβούρνης.

Ο μύθος του τένις Rod Laver, του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο με την κύρια αυστραλιανή αρένα, έλαβε μέρος στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας.

“Είναι μια απίστευτη συνεργασία για την Kia Motors, που είναι  πλήρως

ευθυγραμμισμένη με το νεανικό πνεύμα της μάρκας μας”, δήλωσε ο Byung Yun Park, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Kia Motors Corporation. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μέρος του πιο συναρπαστικού τουρνουά τένις Grand Slam του κόσμου για άλλα πέντε χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο Tennis Australia και όσους συμμετείχαν στην οργάνωση αυτής της απίστευτης εκδήλωσης για τη σκληρή δουλειά τους στην παροχή αξέχαστων εμπειριών, κάθε χρόνο ».

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα επεκτείνουμε την πολύ καλή συνεργασία  με τον κύριο χορηγό μας, Kia Motors, για άλλα πέντε χρόνια”, δήλωσε ο Craig Tiley, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Τουρνουά του Australian Open. “Η συνεργασία Australian Open και Kia Motors είναι μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες του αθλητισμού της Αυστραλίας. Το απίστευτο 17χρονο ταξίδι μας συνεχίζει να εξελίσσεται και είναι ενδεικτικό της εξαιρετικής ανάπτυξης που έζησαν και οι δύο οργανώσεις μας αυτή τη φορά “.   Για να γιορτάσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της στο άθλημα του τένις, η Kia θα παρουσιάσει διάφορες νέες δραστηριότητες εντός και εκτός δρόμου για τους οπαδούς του τένις σε όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία θα δείξει στους λάτρεις της μάρκας τη δύναμή της να εκπλήσσει με δυναμικές και συναρπαστικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι : Craig Tiley (CEO & Tournament Director of the Australian Open), Byung Yun Park (Executive Vice President at Kia Motors Corporation), Rod Laver (Tennis Legend), Jayne Hrdlicka (President & Chief of Tennis Australia)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.