Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμαRenault

By  |  0 Comments

Η TEOREN MOTORS δημιούργησε ένα νέο, ιδιαίτερα προνομιακό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα Renault MEGANE και Renault KADJAR.   

Τα Renault MEGANE και Renault KADJAR ενσωματώνουν πλήρως τόσο τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα, όσο και τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα της Renault που συναντά κανείς μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως τα Talisman και Espace. Έχοντας το κάθε ένα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, καταφέρνουν εξίσου αποτελεσματικά να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας καταναλωτών στοχεύοντας στο οδηγοκεντρικό προφίλ και την τεχνολογία στην περίπτωση του MEGANE και στον περιπετειώδη χαρακτήρα και την πρακτικότητα στην περίπτωση του KADJAR.

Η TEOREN MOTORS, δημιούργησε ειδικά για τα δύο μοντέλα ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης όπου ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποσό της προκαταβολής και τον αριθμό δόσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του. Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση είναι το ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο του 3,9%*. Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι και το τέλος Απριλίου.

* 3,9% επιδοτούμενο επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.