Ο Tony Cairoli θριαμβεύει στην Ισπανία

By  |  0 Comments
  • Μεγάλη επιτυχία για τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο δεύτερο στάδιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross.
  • Μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην Παταγονία και τη δεύτερη θέση στην Ολλανδία, ο εννιά φορές παγκόσμιος  πρωταθλητής σημειώνει επιτυχία και στο Red Sand Circuit.
  • Όπως πάντα, στο πλευρό του είναι η Fiat Professional με τους “Ήρωες της εταιρείας” το Fullback Cross και το Ducatο 4x

Μετά από μια καλή εκκίνηση στην Αργεντινή και τη δεύτερη θέση στην Ολλανδία, ο Tony Cairoli σημειώνει επιτυχία και στην Ισπανία, στην πίστα της Βαλένθια, δεύτερο στάδιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. Ο Σισιλιάνος οδηγός, σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής, επιβεβαιώνει τον τίτλο του παίρνοντας την πρώτη θέση με 141 πόντους. Στο πλευρό του είναι το Fiat Professional, Επίσημος Χορηγός της εκδήλωσης για τρίτη χρονιά: μια συνύπαρξη που είναι εξαιρετικά πετυχημένη έχοντας σαν βάση την αμοιβαία ανταλλαγή  αξιών όπως το πάθος,την αποφασιστικότητα και τη σοβαρή δέσμευση. Αυτά είναι τα ίδια ιδεώδη που αντιπροσωπεύει και ο Tony Cairoli, ο οποίος συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross  με μεγάλη αντοχή και θάρρος, αντικατοπτρίζοντας  τις αρχές της εταιρείας.

Ο Tony Cairoli ήταν εντυπωσιακός στην ειδική Ισπανική διαδρομή, η οποία είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική κόκκινη άμμο της. Πρόκειται για μια τεχνική πίστα  που είναι γνωστή στους Ευρωπαίους οδηγούς, οι οποίοι συχνά την  χρησιμοποιούν για προετοιμασία  προκειμένου να βελτιώσουν το στιλ οδήγησης τους στην άμμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.