Καμουφλάζ για μία εμφάνιση που μαγνητίζει…

By  |  0 Comments

Καλό μήνα! Με ξεχωριστή σχεδίαση, cool εμφάνιση και σπορ, αστικά γονίδια, η νέα BMW X2 αποτελεί μία τολμηρή πρόταση στην κατηγορία της και στην οικογένεια των μοντέλων BMW X. Τώρα, το Sports Activity Coupé κάνει το επόμενο βήμα, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής: από τώρα και στο εξής, στη γκάμα εξωτερικών αποχρώσεων της BMW X2 προστίθεται η πρόταση ‘ Digital Camo ’ – ένα καμουφλάζ της σειράς Γνήσιων Αξεσουάρ BMW.

Πρόκειται για μία πλήρη κάλυψη με πολυχρωματικό ματ φιλμ που παραπέμπει σε ψηφιακό καμουφλάζ και αναδεικνύει τις αθλητικές αναλογίες της BMW X2. Το ασύμμετρο σχέδιο με σκούρες, γκρι και ανοιχτόχρωμες περιοχές σκόπιμα παραπέμπει στο χρυσαφί φινίρισμα Galvanic Gold που προκάλεσε τέτοια αίσθηση κατά την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Με το  Digital Camo , η BMW X2 δηλώνει απροκάλυπτα ένα εξωστρεφές lifestyle και ταυτόχρονα προστατεύεται από γδαρσίματα πετρών.

Κάτι που εντυπωσιάζει είναι η οπτική ενσωμάτωση των προβολέων. Τα κλασικά, στρογγυλά στοιχεία των φώτων ημέρας LED και των φώτων ομίχλης ξεπροβάλλουν από το καμουφλάζ σαν μάτια αρπακτικού. Σε συνδυασμό με την ανάγλυφη αισθητική των θόλων των τροχών, δημιουργείται ένα πολύ δυναμικό, συνολικό προφίλ. Η BMW X2 φαίνεται έτοιμη να ‘χιμήξει’ ανά πάσα στιγμή.

Τα αθλητικά παπούτσια BMW X2 που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία  με τον κατασκευαστή παπουτσιών VOR προσέφεραν μία ακόμα ευκαιρία επίδειξης ατομικού στυλ. Το καμουφλάζ που διατίθεται τώρα αποκλειστικά για το compact Sports Activity Coupé είναι ιδανικό για τους τολμηρούς που θα θελήσουν να χαράξουν νέα μονοπάτια με την BMW X2.

Από καμουφλάζ πρωτοτύπων σε περιζήτητο εξοπλισμό.
Το καμουφλάζ σκόπιμα θυμίζει το χρώμα των πρωτοτύπων προ – παραγωγής. Πριν το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά, αυτά τα πρωτότυπα μαγνήτισαν την προσοχή, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε δημόσιους δρόμους και αργότερα στην Fashion Week στο Μιλάνο. Ο κατασκευαστής και οι έμποροι έχουν λάβει αυξημένο αριθμό παραγγελιών για το χαρισματικό όχημα με αυτή ακριβώς την απόχρωση. Δημιουργήθηκε ακόμα και ειδική κοινότητα στα social media. Τώρα, το καμουφλάζ  Digital Camo  διατίθεται αποκλειστικά για την BMW X2 σαν Γνήσιο Αξεσουάρ BMW, ανεξάρτητα από τον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Οι λεπτομέρειες M Sport και M Sport X δεν επηρεάζονται.
Στις εκδόσεις M Sport και M Sport X, οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες δεν επηρεάζονται: το καμουφλάζ δεν καλύπτει αυτά τα λαμπερά, πρόσθετα εξαρτήματα μπροστά και πίσω και τις λεπτομέρειες σε Frozen Grey. Ένα πρώτο μοντέλο που με τη νέα δυναμική εμφάνιση παρουσιάστηκε στο κοινό στις 17 Μαρτίου στο λανσάρισμα της BMW X2 που πραγματοποίησε το υποκατάστημα πωλήσεων της BMW στο Fröttmaning κοντά στο Μόναχο.

Το  Digital Camo  μπορεί να τοποθετείται από επίλεκτους εμπόρους BMW μέσα σε τέσσερις ημέρες. Η τιμή, συμπεριλαμβανομένης της συναρμολόγησης είναι 4.500 Ευρώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.