Ελκυστική πρόταση για το Fiat 500Χ Mirror

By  |  0 Comments

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Fiat 500Χ Mirror με την έντονη, περιπετειώδη προσωπικότητα και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό είναι πλέον γεγονός, και η Fiat ανατρέπει τους κανόνες της αγοράς, προσφέροντάς το όχι μόνο με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό της κατηγορίας του, σε τιμή standard, αλλά και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank!

Η νέα έκδοση Mirror φιλοδοξεί να αποτελέσει μια από τις καλύτερες value for money επιλογές της αγοράς, γι’ αυτό και η τιμολογιακή πολιτική της Fiat στοχεύει στο να απολαύσει ο πελάτης τον πλουσιότερο εξοπλισμό της κατηγορίας στην standard έκδοση και, το κυριότερο, στην standard τιμή.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του Mirror 500X, που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην τεχνολογία, συμπεριλαμβάνει: σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους προβολείς με τεχνολογία Xenon, σύστημα  προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, 6 αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αλλά και παστέλ χρώμα χωρίς χρέωση.

Πρόκειται για έναν κορυφαίο εξοπλισμό συνολικής αξίας 2.300€, ο οποίος διατίθεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Έτσι, οι προτεινόμενες τιμές τιμοκαταλόγου διαμορφώνονται ως εξής: για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140hp MT Mirror και 1.6 MTJ 120hp  Mirror, στα  21.200€, και για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140hp DCT Mirror και 1.6 MTJ 120hp DCT  Mirror, στα 21.900€.

Η έκδοση Mirror είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία και τη μακρά παράδοση που έχει η Fiat στη δημιουργία οχημάτων που απλοποιούν τη ζωή των οδηγών αλλά και των επιβατών, αξιοποιώντας λειτουργίες κορυφαίας τεχνολογίας και ασφάλειας, σε συνδυασμό με απαράμιλλο ιταλικό σχεδιασμό που καταφέρνει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η «εξέλιξη» στην έκδοση Mirror είναι εμφανής σε επίπεδο τεχνολογίας αλλά και στυλ: σχεδιασμένο για οδηγούς που θέλουν να είναι “connected” συνέχεια, το 500Χ παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης του smartphone μέσω του συστήματος U-connect, ενώ διαθέτει design που παραπέμπει στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας, διατηρώντας, όμως, ταυτόχρονα, την ιταλική κομψότητα και την αύρα του κλασικού.

Τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος, οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οι νέες, μοναδικές ταπετσαρίες της καμπίνας είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που δίνουν μια εντελώς καινούργια, ξεχωριστή διάσταση στο 500X, το οποίο διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στον βενζινοκινητήρα 1.4 Multiair 140 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 MTJ 120 ίππων.

Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό «δένουν» άψογα με τις υπόλοιπες, κορυφαίας αισθητικής λεπτομέρειες που υπάρχουν στο εξωτερικό του: τις επιχρωμιωμένες λαβές θυρών, τις μπάρες οροφής, το περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, τα πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ των θυρών και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών που διατίθενται σε σκούρα, πολύ ξεχωριστή επιχρωμίωση. Η εσωτερική εμφάνιση του 500X είναι βέβαια εξίσου ιδιαίτερη, χάρη στην exclusive ταπετσαρία με τις μπλε λεπτομέρειες και το ματ μπλε ταμπλό με το επιβλητικό λογότυπο “500”.

Το 500X Mirror είναι ο εκπρόσωπος της μάρκας στην κατηγορία των B SUV, που αποτελεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες, διαχρονικά, κατηγορίες, με τις προβλέψεις για το 2018 να δείχνουν μια αύξηση της τάξης του 50% σε σχέση με το 2015, κάτι που μεταφράζεται σε μια αγορά τουλάχιστον 10.000 αυτοκινήτων.

Για τους λάτρεις του ιταλικού design που αναζητούν ένα διαφορετικό, δυναμικό SUV, το Fiat 500X Mirror αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του σε μηχανολογικό και τεχνολογικό επίπεδο, καθώς και σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας: το πιο σύγχρονο SUV με υπερπλήρη εξοπλισμό με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους της αγοράς, από το επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.