Οι 35 του Ιππόδρομου

By  |  0 Comments
Με 35 συμμετοχές θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών το Dirt Games Track Day.
Η λίστα των συμμετοχών απαρτίζεται από 6 αγωνιστικά αυτοκίνητα και 29 Kartcross.
Στα αυτοκίνητα ένα Peugeot 206 XS θα μοιραστούν οι Ευάγγελος και Παρασκευάς Λάτσης, ενώ στην μεγάλη κατηγορία των 2000+ θα απολαύσουμε περάσματα από τους Παναγιώτη Ρουστέμη, Στέφανο Θεοχαρόπουλο, Παναγιώτη Κωσταντάκο και Θωμά Παπαπάσχο άπαντες με Mitsubishi EVO.
Στα Kartcross, στην πολυπληθή κατηγορία των 600cc παρόντες θα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς (Ζυμαρίδης, Χριστόπουλος, Χεκιμιάν κ.α.), ενώ αξιοσημείωτες συμμετοχές είναι αυτές του Τάκη Καϊτατζή και των προερχόμενων από τον χώρο του καρτ Στέφανου Καμιτσάκη και Φώτη Σωτηρόπουλου. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Λάμπρο Αθανασούλα και τον Γιάννη Ακρατο όπως και τον νικητή της κατηγορίας Open το 2017 Νώντα Καρανικόλα.
Στα 750cc συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς (Ζυμαρίδης, Γαζετάς, Τακιδέλης κ.α.) με την προσθήκη του Κώστα Σωτηρόπουλου που μεταπήδησε από τα 600cc στα 750cc.
Η δράση θα ξεκινήσει στις 10:00 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Με 35 συμμετοχές θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών το Dirt Games Track Day. Η λίστα των συμμετοχών απαρτίζεται από 6 αγωνιστικά αυτοκίνητα και 29 Kartcross. Στα αυτοκίνητα ένα Peugeot 206 XS θα μοιραστούν οι Ευάγγελος και Παρασκευάς Λάτσης, ενώ στην μεγάλη κατηγορία των 2000+ θα απολαύσουμε περάσματα από τους Παναγιώτη Ρουστέμη, Στέφανο Θεοχαρόπουλο, Παναγιώτη Κωσταντάκο και Θωμά Παπαπάσχο άπαντες με Mitsubishi EVO. Στα Kartcross, στην πολυπληθή κατηγορία των 600cc παρόντες θα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς (Ζυμαρίδης, Χριστόπουλος, Χεκιμιάν κ.α.), ενώ αξιοσημείωτες συμμετοχές είναι αυτές του Τάκη Καϊτατζή και των προερχόμενων από τον χώρο του καρτ Στέφανου Καμιτσάκη και Φώτη Σωτηρόπουλου. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Λάμπρο Αθανασούλα και τον Γιάννη Ακρατο όπως και τον νικητή της κατηγορίας Open το 2017 Νώντα Καρανικόλα. Στα 750cc συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς (Ζυμαρίδης, Γαζετάς, Τακιδέλης κ.α.) με την προσθήκη του Κώστα Σωτηρόπουλου που μεταπήδησε από τα 600cc στα 750cc. Η δράση θα ξεκινήσει στις 10:00 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.