Στη Cadillac του Μιχάλη

By  |  0 Comments

Η Ουκρανή τραγουδίστρια Ani Lorek επέλεξε την Κρήτη για τα γυρίσματα στο νέο της τραγούδι. Υπενθυμίζεται ότι η Ani Lorek είχε συμμετάσχει στην EUROVISION το 2008 με το τραγούδι «Shady Lady» για την Ουκρανία. Την περασμένη βδομάδα η Ani Lorek και η ομάδα της ήρθε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα όπου διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Τα γυρίσματα στο νέο της τραγούδι έγιναν στην περιοχή της Ελούντας, Ιεράπετρας, Πλάκας και παραλίας Αγ. Αντωνίου Μεραμβέλου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία της κόκκινης CADILLAC ELDORADO convertible 1961 του Μιχάλη Ρασιδάκη ο οποίος την παραχώρησε για τα γυρίσματα.

Σημαντική ήταν και η παρουσία της κόκκινης CADILLAC ELDORADO convertible 1961 ιδιοκτησίας του Μιχάλη Ρασιδάκη η ο οποίος την παραχώρησε για τα γυρίσματα. Η εντυπωσιακή Cadillac ταλαιπωρήθηκε βέβαια στις δυσπρόσιτες και χωμάτινες διαδρομές αλλά άξιζε τον κόπο το αποτέλεσμα. Ο σκηνοθέτης του τραγουδιού εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές της Κρήτης και ιδιαίτερα από τις υπέροχες παραλίες της.

Περισσότερες φωτογραφίες στο:

http://www.ekriti.gr/kriti/stin-kriti-i-diasimi-tragoydistria-fotografies#sthash.YrQN2uB3.cErKo7MQ.dpbs

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.