Χαμόγελα επιτυχίας στο Άργος

By  |  0 Comments

Το “10ο Εαρινό Ράλλυ Άργους” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών(ΚΕΔΑΜ). Άλλος ένας άγωνας που με την υπογραφή του ΑΡΣΟΕ τελείωσε με επιτυχία.

Τα πληρώματα (46 από τα 47 εκκίνησαν) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά Άργους) στο Άργος και από την αρχή φάνηκε η πολύ καλή έκβαση του αγώνα (χαμόγελα, πειράγματα και φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ των συμμετεχόντων).
Τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν και διανύοντας γραφικές, ενδιαφέρουσες και απαιτητικές διαδρομές τερμάτισαν το πρώτο σκέλος του αγώνα στην Π. Επίδαυρο, όπου έγινε ανασυγκρότηση για ξεκούραση των πληρωμάτων. Το δεύτερο σκέλος ξεκίνησε από Π. Επίδαυρο (με δύο πληρώματα να ”εγκαταλείπουν” λόγω ουζοκατάνυξης και να πηγαίνουν απευθείας στον τερματισμό) και τα λοιπά πληρώματα διανύοντας εξίσου όμορφες και ενδιαφέρουσες διαδρομές, τερμάτισαν στο Κεφαλάρι Άργους όπου πραγματοποιήθηκε γεύμα, βράβευση και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους.
Το γεύμα πραγματοποιήθηκε με ζωντανή μουσική (επιμέλεια του κου Ιορδάνογλου) και το ευχάριστο για όλους ήταν τα χαμόγελα, η ζεστασιά και η πολύ ευχάριστη συνύπαρξη όλων των πληρωμάτων.

Στη γενική κατάταξη, μα και στην G1, πρώτευσαν οι Χόλης – Δογάνης με Alfetta. Ο Γιάννης Καράμπελας με την όμορφη οδοντίατρο Αρετή Ρούφου με το υπέροχο και σπάνιο Panhard της φωτογραφίας, κέρδισαν την κατηγορία Ε. Ο Ηλίας Παπαδάκης με την Ισαβέλλα και τον ανοιχτό σκαραβαίο την F και οι Κοσκινάς – Καπετανόπουλος με Datsun 160 J SSS την G2.

Ο διοργανωτής ευχαριστεί τις φίλες λέσχες-ομάδες (ΦΙΛΠΑ, ΑΛΑΚορινθίας, ΣΦΙΠΟΠ, ΣΙΣΑ, Scuderia Triskelion, AC3, ΦΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΣπάρτης, ΑΛΜΑ 4χ4 Ναυπλίου) για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους προέδρους των ΕΟΦΙΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ και ΑΛΑΚ

Και φυσικά τους χορηγούς:
Κατ’ αρχήν την ΚΕΔΑΜ Άργους για την χορηγία τους και την εκπροσώπησή τους από την κα Δήμα-Πετροπούλου Ελισάβετ, τον όμιλο Λυμπέρη, το Ιδιωτικό Κτέο Αργολίδας Autovision με τον εκπρόσωπό τους κ Δραντάκη Σπύρο, τον κ Κατσίλα Ι. (ελαστικά), τον κ Χατζόπουλο Α. (συνεργείο αυτοκινήτων), τον κ Δούρο Αναστάσιο (ιδιοκτήτη καταστήματος ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων) για την χορηγία δώρων στο πρώτο γυναικείο πλήρωμα, τον κ Κοσκινά Α. (ιδιοκτήτη Τυποφώτ), τον κ Καραχάλιο (ηλεκτρολογικά υλικά), τον κ Αγγελόπουλο (συνεργείο αυτοκινήτων), τον κ Ντούλια Α. (ιδιοκτήτη Auto Club Ντούλια), τον κ Καράμπελα (ιδιοκτήτη των Ψυγεία Καράμπελα Iceman), τον κ Σελλή Σωτήριο (εμπόριο βιομηχανικών ειδών).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.