Dunlop και Harley γιόρτασαν μαζί

By  |  0 Comments
  • Η 115η επέτειος της HarleyDavidson εορτάστηκε στο Φεστιβάλ της Πράγας
  • Η έκθεση Dunlop D429 για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ HarleyDavidson
  • Η κοινωνική εκστρατεία της Dunlop φθάνει πάνω από 314.000 κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Η Dunlop χαρακτήρισε ως άκρως επιτυχημένο, το επίσημο πάρτι γενεθλίων της Harley-Davidson, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι επισκέπτες του Φεστιβάλ «Γιορτάζοντας 115 χρόνια ελευθερίας» στην Πράγα της Τσεχίας ήταν περισσότεροι από 100.000.

Η Dunlop είχε ισχυρή παρουσία στην εκδήλωση, με την επίσημη υπηρεσία συναρμολόγησης ελαστικών αυτοκινήτων στην περιοχή. Η ομάδα της Dunlop παρουσίασε την μεγάλη γκάμα των αποκλειστικών co-branded ελαστικών Harley-Davidson.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ελαστικού Dunlop D429, με την Harley-Davidson να ανακοινώνει ότι οι τελευταίοι Fat Bob και Fat Bob S είναι πλέον εφοδιασμένοι με το διακριτικό ελαστικό τύπου scrambler. Όπως και πολλά από τα αποκλειστικά σχεδιασμένα ελαστικά, το D429 διαθέτει χαρακτηριστικά Harley-Davidson / Dunlop στα πλευρικά τοιχώματα.

Εκτός από το γεγονός ότι το Φεστιβάλ ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για την Harley-Davidson, η Dunlop είχε επίσης τα δικά της γενέθλια για να γιορτάσει. Το 2018 είναι η 130η επέτειος του John Boyd Dunlop που εφηύρε το πνευματικό ελαστικό για να βοηθήσει τον γιο του να τρέξει γρηγορότερα και να κερδίσει έναν αγώνα τρικύκλου.

Η επίσημη OEM συνεργασία προμήθειας ξεκίνησε πριν από 37 χρόνια, όταν η Dunlop επελέγη ως εγκεκριμένο ελαστικό για το Sportster. Πέρυσι, η Dunlop γιόρτασε την προμήθεια 10 εκατομμυρίων ελαστικών πρωτότυπου εξοπλισμού στην Harley-Davidson.

Περισσότεροι από 60.000 οδηγοί μοτοσικλέτας και περίπου 40.000 άλλοι επισκέπτες από περισσότερες από 70 χώρες εμφανίστηκαν στην Πράγα, καθιστώντας το Φεστιβάλ αυτό ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ επετείου για τις μοτοσικλέτες, έξω από την αμερικανική κατοικία της Harley-Davidson στο Milwaukee, Wisconsin, όπου ένα παρόμοιο πάρτι πραγματοποιείται τον Αύγουστο.

Ο Luca Andreoni, Διευθυντής Μάρκετινγκ Μοτοσικλετών της Dunlop στην Ευρώπη, μίλησε για την αφοσίωση των οδηγών: «Η Dunlop έχει 130 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ελαστικών και σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής του εμπορικού σήματος έχει συνεργαστεί στενά με τη Harley-Davidson. Οι μηχανικοί της Dunlop συνεργάστηκαν με την Harley-Davidson για την ανάπτυξη ελαστικών που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα επιδόσεων που απαιτεί ένας τέτοιος premium κατασκευαστής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιτρέπεται στα ελαστικά μας να φέρουν το επίσημο λογότυπο Harley-Davidson.»

Το κοινωνικό αντίκτυπο της Dunlop

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η Dunlop ενθάρρυνε τους οπαδούς να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό δύναμης «Dunlop Steel». Ενθαρρύνοντας την ανάρτηση φωτογραφιών των οπαδών της Harley-Davidson που δείχνουν τη δύναμή τους σε μια σειρά δοκιμών, η εκστρατεία έφτασε πάνω από 314.000 άτομα στο Instagram. Πάνω από 750 οπαδοί συμμετείχαν στις δοκιμές «Dunlop Steel» και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους.

«Οι δραστηριότητες της Dunlop έδειξαν ότι οι οπαδοί της Harley-Davidson είναι μια πραγματικά ενεργή κοινότητα, ακόμα και σε ζωντανές εκδηλώσεις με απευθείας σύνδεση. «Ήταν χαρά να συμμετάσχω στις κοινές εορταστικές εκδηλώσεις γενεθλίων», συμπέρανε ο Luca.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.