Πάμε μία βόλτα με Φεγγάρι

By  |  0 Comments

Η ΟΡΚΑ διοργανώνει την Τετάρτη το 5ο Ράλλυ υπό το σεληνόφως, με τα κλασικά οχήματα λουσμένα από το φως του φεγγαριού και δίπλα τους η θάλασσα.

Σε μια όμορφη γνωστή διαδρομή και με τερματισμό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Calypso, δίπλα στο κύμα στην Ανάβυσσο. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 18.30 στην πίστα καρτ του Άγιου Κοσμά και η εκκίνηση θα δοθεί στις 19.30. Στα 45 ευρώ η συμμετοχή με δείπνο για 2 άτομα, απεριόριστο κρασί (μόνο για τον συνοδηγό) και με dj να παίζει όμορφη μουσική. Στο τέλος η διοργανώτρια λέσχη κερνά παγωτό και γλυκό.

Σας προσκαλούμε στο 5ο ράλλυ υπό το σεληνόφως στην Τετάρτη 4 Ιουλίου παρέα με τα κλασικά μας οχήματα λουσμένα από το φως του φεγγαριού και δίπλα μας η θάλασσα, σε μια φανταστική διαδρομή και με τερματισμό σε εστιατόριο ξενοδοχείου δίπλα στο κύμα στην Ανάβυσσο δεν υπάρχει δικαιολογία να λείψει κανείς!! 45 ευρώ η συμμετοχή με δείπνο για 2 άτομα απεριόριστο κρασάκι και με dj να παίζει όμορφη μουσική!!! Στο τέλος κερνάμε παγωτό και γλυκό

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.