Χωρίς Ράλλυ Λάρισας

By  |  0 Comments

Το Ράλλυ Λάρισας, 6ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2018, αντικαθίσταται από τον ασφάλτινο αγώνα Ράλλυ που θα διοργανώσει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 6-7 Οκτωβρίου 2018.

Το Ράλλυ ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., του οποίου η τοποθεσία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί από το Σωματείο, ήταν -βάσει της φετινής προκήρυξης- ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, καθώς και ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Rally Cup Skoda Ενιαίου ΣΟΑΑ.

Τώρα, θα προσμετρά και στο Πρωτάθλημα Ασφάλτου -στην ουσία ως πέμπτος αγώνας του θεσμού, μετά τη ματαίωση του Ράλλυ Κένταυρος-, ενώ παράλληλα θα είναι και ο 3ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών.

Όσον αφορά στον αγώνα -5ο γύρο- του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών, που επρόκειτο να διεξαχθεί επίσης στο πλαίσιο του Ράλλυ Λάρισας, η ΟΜΑΕ θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον αγώνα που θα τον αντικαταστήσει. Στη φωτογραφία οι Σπύρος και Νίκος Μουστάκας με Alfa Romeo Alfasud Ti. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.