15ο Concours d’ Elegance 2018

By  |  0 Comments

Στον φιλόξενο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, στις 14 Οκτωβρίου 2018, περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν για το 15ο Concours d’ Elegance, την εκδήλωση καλλιστείων κλασσικών οχημάτων που εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια πραγματοποιεί η ΦΙΛΠΑ με εξαιρετική επιτυχία.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος συλλεκτικά, ιστορικά μοντέλα «αντίκες» τα οποία θα διαγωνισθούν για το επίπεδο γνησιότητας τους, την ποιότητα της συντήρησης τους και την αρτιότητα των εργασιών που έχουν γίνει για την αποκατάσταση τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα οχήματα θα χωριστούν στις κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young-Timers και Military, που καλύπτουν την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα τιμήσουν την εκδήλωση και η ψήφο σας θα αναδείξει τα καλύτερα κάθε κατηγορίας καθώς και το κάλλιστο της διοργάνωσης.

Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα με κάρτα FIVA ή FIA και μοτοσικλέτες με κάρτα FIVA.

Λήξη συμμετοχών Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Έναρξη εκδήλωσης 09:00. Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

15ο Concours d’ Elegance 2018 Στον φιλόξενο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, στις 14 Οκτωβρίου 2018, περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν για το 15ο Concours d’ Elegance, την εκδήλωση καλλιστείων κλασσικών οχημάτων που εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια πραγματοποιεί η ΦΙΛΠΑ με εξαιρετική επιτυχία. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος συλλεκτικά, ιστορικά μοντέλα «αντίκες» τα οποία θα διαγωνισθούν για το επίπεδο γνησιότητας τους, την ποιότητα της συντήρησης τους και την αρτιότητα των εργασιών που έχουν γίνει για την αποκατάσταση τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα οχήματα θα χωριστούν στις κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young-Timers και Military, που καλύπτουν την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας. Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα τιμήσουν την εκδήλωση και η ψήφο σας θα αναδείξει τα καλύτερα κάθε κατηγορίας καθώς και το κάλλιστο της διοργάνωσης. Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα με κάρτα FIVA ή FIA και μοτοσικλέτες με κάρτα FIVA. Λήξη συμμετοχών Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018. Έναρξη εκδήλωσης 09:00. Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.