Ακόμη ένα βάθρο

By  |  0 Comments

Στη δεύτερη θέση του Φθινοπωρινού Ράλλυ τερμάτισε ο Ιορδάνης Σερδερίδης (Skoda Fabia R5), σε έναν αγώνα που είχε ενδιαφέρον μέχρι τέλους, καθώς 3 πληρώματα μάχονταν για την πρωτιά. Ο Καβαλιώτης οδηγός ολοκλήρωσε 6 δευτερόλεπτα πίσω από τον Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2018 και με αυτό τον τρόπο έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει του Ράλλυ Αυστραλίας, όπου θα αγωνιστεί και πάλι με το Ford Fiesta WRC που οδήγησε προσφάτως στο Ράλλυ Γερμανίας.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από έντονο συναγωνισμό, γεγονός το οποίο τόνισε ο Ιορδάνης Σερδερίδης στις δηλώσεις του: «Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, σε όμορφες κλασικές ακροπολικές ειδικές διαδρομές. Το θετικό για εμάς είναι πως είχαμε απέναντί μας δύο πολύ καλούς αντιπάλους, με τους οποίους κονταροχτυπηθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χαρακτηριστικό της κόντρας μας είναι ότι η τελική διαφορά του πρώτου από τον τρίτο ήταν στα 12 δευτερόλεπτα.», σημείωσε ο οδηγός και συνέχισε: «Ήμασταν ταχύτεροι στην πρώτη ειδική διαδρομή της ημέρας, στη συνέχεια όμως στις Καρούτες αποφασίσαμε να κινηθούμε πιο φυλαγμένα, καθώς ο αγώνας είχε πολύ δρόμο ακόμα. Στις υπόλοιπες 3 διαδρομές του Φθινοπωρινού Ράλλυ πιέσαμε, ωστόσο το ίδιο έκαναν και οι αντίπαλοί μας, οπότε ολοκληρώσαμε στη δεύτερη θέση.»

Όσον αφορά την οργάνωση του αγώνα, ο περσινός πρωταθλητής του WRC Trophy δήλωσε: «Ήταν ένας πολύ καλά οργανωμένος αγώνας, από όλες τις απόψεις. Οι υπεύθυνοι μας έστειλαν όλα τα έντυπα του αγώνα γραμμένα στα αγγλικά, οπότε το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε επί ελληνικού εδάφους, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά, καθώς όλοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μας. Γι’ αυτό το λόγο, σκεφτόμαστε σοβαρά να κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις στην Ελλάδα τη νέα χρονιά.»

Η επόμενη εμφάνιση του Ιορδάνη Σερδερίδη θα πραγματοποιηθεί στο Ράλλυ Αυστραλίας, αγώνα του WRC στις αρχές Νοεμβρίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.