Mini στον Άγιο Κοσμά

By  |  0 Comments

Σε έναν πρωτότυπο αγώνα οδήγησης για τα Ελληνικά δεδομένα, συμμετείχαν τα μέλη του Classic Mini Club στις 26 Σεπτεμβρίου. Στο 2ο Track Day που έλαβε χώρα στον Άγιο Κοσμά Αττικής, οι φίλοι της βρετανικής μάρκας οδήγησαν 38 κλασικά Mini (70 συμμετέχοντες) στην πίστα kart, απολαμβάνοντας τη μοναδική go-kart διασκεδαστική οδήγηση MINI στο φυσικό της περιβάλλον. Κλασικά και πολύχρωμα μοντέλα Mini που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία από το 1958 μέχρι σήμερα, συμμετείχαν σε ένα εντυπωσιακό show οδήγησης ενθουσιάζοντας το κοινό με τις ικανότητές τους.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η ΜΙΝΙ. Με το νέο 3θυρο MINI, το νέο 5θυρο MINI και το νέο MINI Cabrio, η ΜΙΝΙ διατηρεί το διαχρονικό design, την ασυναγώνιστη διασκεδαστική οδήγηση και τις μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης που την καθιέρωσαν στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Το νέο ΜΙΝΙ είναι το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης που προσφέρει διαχρονικό design, ασυναγώνιστη διασκεδαστική οδήγηση και μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης. Τώρα, το νέο ΜΙΝΙ μπορεί να γίνει δικό σας από €19.860 και με νέο προνομιακό επιτόκιο 3,9%* με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL IN MINΙ της MINI Financial Services. Γιατί και με 2 χρόνια επέκταση εγγύησης**, 4 χρόνια service*** και 4 χρόνια ασφάλεια αυτοκινήτου, το νέο ΜΙΝΙ είναι έτοιμο να κάνει τη ζωή σας ακόμη πιο συναρπαστική. Για περισσότερες πληροφορίες ή για test drive με το νέο μοντέλο, επισκεφθείτε το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ ή την ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/new-mini-campaign.html * Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/ 1975). ** Η επέκταση εγγύησης είναι ασφαλιστικό προϊόν και προσφέρεται από την εταιρία Allianz. *** Με το πρόγραμμα MINI Service Inclusive Standard για 4 χρόνια ή 60.000 km.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.