Τα Eagle F1 Asymmetric 3 SUV στο Audi e-tron

By  |  0 Comments

Τα ελαστικά υψηλής απόδοσης της Goodyear επιλέγονται για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi

Η Audi παρουσίασε το e-tron, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα διατεθεί στο εμπόριο από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Goodyear έχει εφοδιάσει το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο με τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV σε μέγεθος SUV 265 / 45R21.

Τα ελαστικά που είναι τοποθετημένα στο Audi e-tron πληρούν τις απαιτήσεις των Γερμανών κατασκευαστών. Καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα λειτουργούν με μεγαλύτερη ροπή σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η φθορά των ελαστικών είναι έως και 25% υψηλότερη, αλλά χάρη στα τεχνικά προηγμένα ελαστικά της Goodyear, Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, αυτές οι προκλήσεις μπορούν εύκολα να αντιμετωπισθούν.

Τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV είναι γνωστά για τη βελτιστοποιημένη απόδοση φρεναρίσματος και χειρισμού σε όλες τις συνθήκες και πιο συγκεκριμένα η τεχνολογία «Active Braking Technology» μπορεί να μειώσει την απόσταση φρεναρίσματος κατά 1,2 μέτρα1 τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής των SUV βελτιώνει το χειρισμό σε υψηλότερες ταχύτητες, καθώς και την ακαμψία στροφών και τη μείωση της φθοράς του πέλματος. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με ένα UHP Cool Cushion Layer, μια τεχνολογία που βελτιώνει το χειρισμό μειώνοντας παράλληλα την αντίσταση κύλισης.

Τέλος, τα ελαστικά που είναι τοποθετημένα στο Audi e-tron χρησιμοποιούν την τεχνολογία SoundComfort της Goodyear, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τον ήχο του εσωτερικού αυτοκινήτου κατά το ήμισυ (έως 4dB). Μια τέλεια εφαρμογή για τα ηλεκτρικά οχήματα, καθώς ο θόρυβος των ελαστικών και των δρόμων είναι οι κυριότεροι εσωτερικοί ήχοι.

Audi etron

Η Audi παρουσιάστηκε επίσημα το Audi e-tron στο Σαν Φρανσίσκο. Κατασκευασμένο στις Βρυξέλλες, αυτό το επαναστατικό Audi είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV από τη γνωστή γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Χάρη στους τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες του, το e-tron επιταχύνει από 0-100 σε 4,6 δευτερόλεπτα. Ανάλογα με τον τρόπο και τις συνθήκες οδήγησης, το e-tron προσφέρει μια εμβέλεια έως και 500 χλμ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.