1ο Regularity Rally Ευρίπου στις 4/11

By  |  0 Comments

Η Classic Microcars Club διοργανώνει τον πρωταθληματικό αγώνα ακριβείας «1ο Regularity Rally Ευρίπου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Το σημείο συγκέντρωσης έχει οριστεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου στις 08:15 θα γίνει ο έλεγχος εξακρίβωσης των αυτοκινήτων και στις 09:00 η εκκίνηση του 1ου αυτοκινήτου.

Ο αγώνας ακριβείας περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές στη Πεντέλη, στο Διόνυσο και στη Δροσοπηγή και στη συνέχεια ακολουθούν ειδικές διαδρομές στο Ύπατο, στο Μουρίκι, στο Πλατανάκι και τέλος στη Ριτσώνα με τερματισμό το στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδος (παλαιά γέφυρα). Τα πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα, οι ωραίες διαδρομές που έχουν επιλεγεί και οι καινούριες ειδικές αναμένεται να ενθουσιάσουν τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στο Rally.

Ο διοικητικός έλεγχος και η διανομή υλικού θα γίνει το Σάββατο 03/11 (θα ανακοινωθεί η ώρα) στα γραφεία του σωματείο, Μελενίκου 24 – Βοτανικός.
Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα 70 ευρώ / πλήρωμα και περιλαμβάνει:
• οργανωτικά έξοδα
• την ασφάλιση της εκδήλωσης
• έπαθλα εκδήλωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 01/11, στο e-mail: microcar@otenet.gr ή στους αριθ. τηλ. 210 3462709, 6944 758659 (Παπαδόπουλος Παναγιώτης).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.