Οι διεκδικητές του επίζηλου τίτλου

By  |  0 Comments

Ανακοινώθηκαν τα υποψήφια αυτοκίνητα που θα διεκδικήσουν τον επίζηλο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα και για το έτος 2019. 

Στην πρώτη ψηφοφορία, αρχές Νοεμβρίου, οι 25 καταξιωμένοι και έμπειροι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού θα επιλέξουν τα 10 αυτοκίνητα ανάμεσα σε 22 νέα μοντέλα που άρχισαν να διατίθενται στην ελληνική αγορά το τελευταίο 12μηνο. Αναμφισβήτητα η επιλογή δεν είναι εύκολη, αφού είναι πολλά τα μοντέλα εκείνα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Και φυσικά δένουν όμορφα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Έλληνα υποψήφιου αγοραστή.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου του 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Θα πρέπει εδώ να αναφερθεί, ότι η ψηφοφορία δεν είναι πλέον (από πέρυσι) μυστική, αλλά κάθε μέλος ανακοινώνει δημόσια τις επιλογές του, υπογράφοντας το ψηφοδέλτιο στο οποίο κατανέμει τους αναλογούντες βαθμούς στα 10 αυτοκίνητα της τελικής φάσης.

  • Κάθε μέλος κατανέμει υποχρεωτικά ένα σύνολο 100 βαθμών στα 10 υποψήφια αυτοκίνητα.
  • Κανένα αυτοκίνητο δεν επιτρέπεται να βαθμολογηθεί με λιγότερους από 5 βαθμούς και κανένα με περισσότερους από 20.
  • Τα ψηφοδέλτια στα οποία δεν υπάρχει βαθμολογία έστω και για ένα αυτοκίνητο ή το άθροισμα των βαθμών όλων των αυτοκινήτων δεν είναι 100, θεωρούνται άκυρα.
  • Επίσης, δεν επιτρέπεται η βαθμολόγηση περισσότερων του ενός αυτοκινήτων με το μέγιστο αριθμό βαθμών που δίνει το κάθε μέλος (20 ή και λιγότερους).
  • Ο τίτλος του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» απονέμεται στο αυτοκίνητο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών.
  • Σε περίπτωση ισοβαθμίας κερδίζει το αυτοκίνητο στο οποίο περισσότερα μέλη έχουν δώσει το μεγαλύτερο αριθμό βαθμών της κατάταξής τους (20 ή και λιγότερους).
  • Σε περίπτωση ισοβαθμίας και με αυτό το κριτήριο, κερδίζει το αυτοκίνητο στο οποίο περισσότερα μέλη έχουν δώσει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό βαθμών της κατάταξής τους κλπ.

ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  1. BMW X2
  2. BMW X3
  3. BMW 6 GRAN TURISMO
  4. CITROEN C3 AIRCROSS
  5. CITROENC4 CACTUS
  6. DACIA DUSTER
  7. FORD FOCUS
  8. HONDA CR-V
  9. HYUNDAI KONA
  10. KIA CEED
  11. MERCEDES A-CLASS
  12. MITSUBISHI ECLIPSE CROSS
  13. NISSAN LEAF
  14. PEUGEOT 5008
  15. SEAT ARONA
  16. SKODA KAROQ
  17. SUBARU IMPREZA
  18. SUBARU XV
  19. VW T-ROC
  20. VW TOUAREG
  21. VOLVO XC40
  22. VOLVO V60

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.