Συνεχίζει δυνατά ο Στράτος

By  |  0 Comments

Εντυπωσιακή επιστροφή των τηλεοπτικών παραγωγών του Στράτου Φωτεινέλη, σημαίνει η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το «Πάνω από τα Όρια» η εκπομπή αυτοκινήτου και αγώνων παρουσιάζεται φέτος για 29η συνεχόμενη χρονιά στους δέκτες και είναι βέβαιο πως για μια ακόμη φορά θα αποτελεί την μοναδική, εβδομαδιαία πηγή ενημέρωσης και θεάματος γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παράλληλα το νεανικό «R-Evolution» καθώς και το αμιγώς αγωνιστικό «Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα», συνεχίζονται και φέτος και μάλιστα σε ώρες εξίσου… αγωνιστικές. Έτσι το «Πάνω από τα Όρια» θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα από τη συχνότητα του Attica TV, ενώ «R-Evolution» και «Πρωταθλήματα» θα προβάλλονται την ίδια ώρα (18:00) κάθε Κυριακή.

Στην πρώτη φετινή εκπομπή φιλοξενούμενος του Στράτου Φωτεινέλη είναι ο εκδότης και δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Δημήτρης Παπανδρέου ο οποίος μιλά για άκρως ενδιαφέροντα θέματα και παραχωρεί μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.