H F1 της Renault στην Ελλάδα!

By  |  0 Comments
H TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστική εισαγωγέας της Renault και Dacia στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ” το μοναδικό μονοθέσιο R.S. 18.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Renault θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το μονοθέσιο των Hülkenberg και Sainz, με το οποίο συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 με την ομάδα της Renault Sport F1 Team. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ώστε να δουν και να αξιολογήσουν από κοντά την τεχνολογική αρτιότητα του τελειότερου δείγματος μηχανικής, που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση της F1.
Παράλληλα στο περίπτερο της Renault θα παρουσιαστεί όλη η γκάμα Megane με αιχμή του δόρατος το εκρηκτικό Megane RS, που πλαισιώνεται από το πολυτελές Grand Coupe, το χρηστικό Sport Tourer, το trendy Captur και το επιβλητικό Kadjar.
Δυναμική είναι και η παρουσία της Dacia με το νέο Duster, που “οδηγεί” τις πωλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, καθώς και το δημοφιλές Sandero Stepway.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων της μάρκας, στο περίπτερο της Renault περιμένουν τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.