Ράλλυ Καίτη Κυρίτση : Πανηγυρική εκκίνηση

By  |  0 Comments

Εκκίνησε χτες το βράδυ το  Ράλλυ Καίτη Κυρίτση με την πανηγυρική εκκίνηση που έγινε στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Την ράμπα εκκίνησης  του αγώνα πέρασαν τελικά 40 πληρώματα, που παρουσιάστηκαν στους φίλους του αυτοκίνητου που βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση, την σημαία της εκκίνησης έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός , ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Παρτσινέβελος, ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακακης, ο χορηγός του αγώνα , Κώστας Σωτηρόπουλος και τα στελέχη των 2 σωματείων  που διοργανώνουν τον αγώνα  Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου & Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την κατάσταση των ειδικών διαδρόμων και έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο θέαμα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές Κλένια και Χιλιομόδι.

Σήμερα το πρωί το 1ο αυτοκίνητο ξεκίνησε από το Service Park, που είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια. Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν  71,04 χλμ για το πρωτάθλημα (3Χ2 Ε.Δ) και 47,66 χιλ για το Κύπελλο θα τερματίσουν στις 16:13 στην Κόρινθο.

Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων.

Την οργάνωση υποστηρίζουν η Ηatcar Service A.E, το Korinthian Palace Catering, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ.

Για την επικοινωνία φροντίζουν η ΕΡΤ & ΕΡΑsport το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα SuperΗλέκτρα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFmJustFm & EcoRadio, η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες Protinews,Korinthos NewsKorinthosTVStreetlifeSfedonaMoriasNewsPeloponnisosNews & Klife.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.