Η Ford Mustang Bullitt στην Αθήνα!

By  |  0 Comments
Η αξία της μοναδικής ετήσιας έκθεσης στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», επιβεβαιώνεται και από το ενδιαφέρον των εισαγωγέων αντιπροσώπων να παρουσιάσουν νέα μοντέλα και ξεχωριστές εκδόσεις που σπάνια εισάγονται στην Ελλάδα.
Η Ford, ανακοίνωσε ότι στο πολυτελές περίπτερο της που καταλαμβάνει μεγάλη έκταση, θα εκθέσει δυο μοντέλα τα οποία αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Το μενού της οδηγοκεντρικής μάρκας περιλαμβάνει, την παρουσίαση της μοναδικής Ford Mustang Bullitt καθώς και ειδικών εκδόσεων του Ford Focus Active.
Η νέα Ford Mustang Bullitt για την Ευρώπη, αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό αυτοκίνητο της μεγάλης οθόνης με περισσότερη ισχύ και μοναδικό κινηματογραφικό στυλ.
Αξιοποιεί την ισχύ ενός V8 κινητήρα 5.000 κ.εκ. της Ford, βελτιωμένο με ένα Open Air Induction System, και πολλαπλή εισαγωγής με πεταλούδες 87 χιλ. και χαρτογράφηση μονάδας ελέγχου από την Shelby Mustang GT350, για να αποδίδει 464 ίππους και ροπή 52,9 χλγμ.
Η νέα Ford Mustang Bullitt περιλαμβάνει επίσης στάνταρ τη νέα τεχνολογία κιβωτίου που συγχρονίζεται με τις στροφές του κινητήρα της για ομαλότερα κατεβάσματα, συνοδεία μιας ‘ξερογκαζιάς’ του ισχυρού V8 κινητήρα 5.0. Η μουσική πανδαισία συμπληρώνεται από το premium ηχοσύστημα B&O PLAY που παράγει 1000 watt μέσω 12 ηχείων υψηλής απόδοσης.
Επίσης, προσφέρεται το προηγμένο σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης της Ford MagneRide, που χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικά ενεργοποιούμενο υγρό μέσα στον αποσβεστήρα για να απαντά σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες οδικές συνθήκες, βελτιστοποιώντας τη συμπεριφορά, χωρίς να υπονομεύεται η οδηγική άνεση. Ένα ενεργό σύστημα εξαγωγής με πεταλούδες περιλαμβάνεται στάνταρ και αναβαθμίζει τον αναγνωρίσιμο, ‘μπάσο’ ήχο του V8 κινητήρα.
Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων LCD 12 ιντσών της Ford και σπορ καθίσματα Recaro. Η ραφή στα καθίσματα, στην κεντρική κονσόλα και στον πίνακα οργάνων θα είναι ασορτί με την εξωτερική απόχρωση, στη θέση του παραδοσιακού εμβλήματος Mustang στο ταμπλό, στην πλευρά του συνοδηγού.
Το Ford Focus Active, με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και άλλες παρεμβάσεις απευθύνεται σε οδηγούς που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο τους και σε χωμάτινες διαδρομές περιορισμένης δυσκολίας.
Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10 – 18 Νοεμβρίου 2018.
Η φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1500τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες.
Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.