Νέα γκάμα Fiat Fiorino

By  |  0 Comments

Η γκάμα του δημοφιλούς Fiorino αναβαθμίζεται και αποκτά ένα πιο πλήρες από ποτέ πακέτο επιλογών, έτσι ώστε ο κάθε επαγγελματίας να μπορεί βρει την ιδανική λύση για τις ανάγκες του.  

Αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Fiat Professional, αλλά και συνολικά της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το Fiorino, αναβαθμίζεται με κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-TEMP και προσφέρει μία πληρέστατη γκάμα εκδόσεων που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Ευελιξία και πρακτικότητα

Χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις (μήκος 3,9 μέτρα), την εξαιρετική του ευελιξία, αλλά και τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμος όγκος 2,1 – 2,5 μ3 / ωφέλιμο βάρος 500 – 610 κιλά), το Fiorino αποτελεί το ιδανικό όχημα για μεταφορές ακόμα και στις δύσκολες αστικές κυκλοφοριακές συνθήκες. Παράλληλα η δυνατότητα επιλογής διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή πλέγμα με δυνατότητα αναδίπλωσης) καθιστά το Fiorino ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος χρήσεων.

Πλήρης γκάμα κινητήρων Euro 6D-TEMP

Στο σύνολο τους, οι 8 διαθέσιμες εκδόσεις του Fiorino, εφοδιάζονται πλέον με κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-TEMP. Το μοντέλο ξεχωρίζει και για τη μεγάλη ποικιλία μηχανικών συνόλων, η οποία περιλαμβάνει: Κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων απόδοσης 77 ίππων, κινητήρα πετρελαίου 1,3 λίτρων απόδοσης 95 ίππων και κινητήρα πετρελαίου 1,3 λίτρων απόδοσης 80 ίππων που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Κατέχοντας ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), η Fiat Professional, προσφέρει το Fiorino και σε έκδοση CNG με κινητήρα 1.4 λίτρων απόδοσης 70 ίππων. Το μοντέλο μπορεί να κινηθεί κατ’ επιλογή του οδηγού με CNG ή βενζίνη (bi-fuel), στοιχείο που του εξασφαλίζει κορυφαία οικονομία (λιγότερο από 4,5ευρώ/100χλμ.) και εξαιρετική αυτονομία (άνω των 900 χιλιομέτρων).

Προνόμια αγοράς

Οι εκδόσεις του Fiorino καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, καθώς και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 9.810 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Fiorino). Συνδυαστικά με τη χρηματική έκπτωση, η Fiat Professional, προσφέρει και τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με άτοκη χρηματοδότηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.